Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Vitamix Blender Ascent A2300i Vit

Vitamix Blender Ascent A2300i Vit
Vitamix Blender Ascent A2300i Vit
Vitamix Blender Ascent A2300i Vit
Vitamix Blender Ascent A2300i Vit
Vitamix Blender Ascent A2300i Vit
Vitamix Blender Ascent A2300i Vit
5690 kr

Bevaka produktens pris

  • Motor på 2.2 hk och BPA-fri kanna på 2 liter
  • Kannan tål maskindisk
  • Timer, låsspärrsfunktion, hastighetsreglering
  • 10 års garanti och rostfria laserskurna knivblad

Vitamix Blender Ascent A2300 Vit - Ny design på en av marknadens mest populära blenders bland juicebarer, caféer och barer!

Besök vår butik i Sollentuna med utställning av Vitamix E310, A2300, A2500 och A3500. Samtliga färger (Vit, svart, röd och grå) finns att se av A2300 och A2500 och vi visar även flera modeller av Blendtec och Omniblend. Få 10% i rabatt på A2300, A2500 och A3500 på Vitvaruexperten.com under April/Maj månad genom att använda rabattkod VITAMIX i kassan.


Med nya Vitamix Ascent har du det perfekta hjälpmedlet att skapa måltider av restaurangklass i ditt eget hem. Ny toppmodern design och banbrytande teknik gör detta till en av marknadens bästa blenders. 

Den första highspeed blendern med inbyggda timer och trådlös anslutning levererar kraft och mångsidighet i många, många år framöver. Timern gör det enklare att undvika över- och underbearbetning av recepten. Den trådlösa anslutningen gör att maskinbasen automatiskt känner igen en rad innovativa tillbehör som lanseras i framtiden.

En annan mycket uppskattad säkerhetsfunktion är att Vitamix som en av få blenders nu har en låsspärrsfunktion så att maskinen ej går att starta om inte locket är på plats. Den tio år långa garantin vittnar om att Vitamix tillverkar en produkt som kommer ge dig många års problemfri drift.

Samtliga maskiner i Ascent-serien har:

  • Laserskurna knivblad. Tillverkade av härdat rostfritt stål och levererar ett högkvalitativt resultat under många år.
  • Kraftfull motor på 2.2 HK med metalldrivsystem som skapar en säker anslutning melllan behållre och motorbas för maximal hållbarhet.
  • Två liters BPA-fri kanna (BPA-fri Eastman Tritan-sampolyester) som är självrengörande på endast 60 sekunder men även går att diska i maskin. Locket är transparent vilket ger dig en bättre översikt när du arbetar med blendern och tack vare låsspärrstekniken går det ej att starta blendern om inte locket är säkrat
  • Reglerbar hastighetskontroll med tio hastigheter, pulsfunktion och timer. 
  • Self-Detect tekniken som automatiskt justerar programinställningar och anpassar mixtiden efter behållarens storlek vilket är praktiskt då Vitamix har tagit fram en mängd nya tillbehör till Ascent-serien.
  • Alla maskinerna i serien har fått en stilren design som kompletterar kökets övriga maskiner och kommer med hela 10 års garanti.

vitamix_a2500_series.png

Vitamix Perfect Blend App tillåter dig att låsa upp den fulla potentialen av blendern upp till sjutton olika program och över 500 recept, på så sätt kan du vara säker på att du alltid är fullt uppdaterad och alltid uppnår optimalt resultat. För att avlägsna alla osäkerheter kring hur länge ett recept blandats är Ascent utrustad med en inbyggd digital klocka som hjälper dig hålla koll. 

Vad är det för skillnad mellan Vitamix A2300, Vitamix A2500 och Vitamix A3500?

A2300 har liksom samtlig modeller i Ascent-serien reglerbar hastighet, pulsfunktion, timer, Self-detect, laserskurna knivbland, låsspärrsteknik och 10 års garanti.

A2500 erbjuder dessutom tre färdiga program för smoothies, varma soppor och frysta desserter. Vilket ger fördelen att tiden och effekten är förvald och man kan göra annat under tiden blendern arbetar. Båda dessa modeller finns i fyra färger. Svart, grå, vit och röd.  

A3500 ger en state of the art blender i exklusivt borstat stål och en touchpanel som är enkel att torka ren och har programerbar timer. Erbjuder dessutom fem färdiga program för smoothies, varma soppor, frysta desserter, såser/röror och självrengöring.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .