Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Whirlpool - MWP3391SX

1 / 1

Whirlpool - MWP3391SX

(1 recension)
3979 kr
Whirlpool fristående mikrovågsugnUgnsvolym 33l Mikrovågseffekt: 1000W Grill funktion Crisp funktion Varmluft Denna fristående mikrovågsugn från Whirlpool är utrustad med: enastående volym. Kombinationsteknik som ger samma flexibilitet vad gäller til
Läs mer
Whirlpool fristående mikrovågsugn
Ugnsvolym 33l
Mikrovågseffekt: 1000W
Grill funktion
Crisp funktion
Varmluft Denna fristående mikrovågsugn från Whirlpool är utrustad med: enastående volym. Kombinationsteknik som ger samma flexibilitet vad gäller tillagning som traditionella ugnar. 6TH SENSE-autoprogram för uppvärmning och tillagning som gör det enkelt för alla att laga mat med perfekt resultat. Crispfunktion, för frasiga, gyllenstekta quicher, pizzor och pajer. Jet Defrost-program för supersnabb, jämn upptining.Dual Crisp: Njut av en oslagbar sprödhet på ytan och en läcker ömhet inuti, med DualCrisp. En exklusiv teknik av Whirlpool. Två mikrovågsutsläppspunkter omsluter maten och lagar maten jämnt från botten till tppen.Steam: Hälsosamma, ångkokta måltider. Ångkokningsfunktion för snabb och enkelt tillagning av hälsosamma och smakrika måltider.Dual Steam: Ånga två rätter samtidigt med DualSteam-funktionen. Det perfekta verktyget för att enkelt laga en hälsosam måltid på nolltid, utan att behöva blanda smakerSupernabb upptining. Whirlpool Jet Defrost är en supersnabb och jämn upptiningsfunktion tack vare den jämna effektfördelningen som 3D-systemet ger. Exempelvis så kan du tina 500 gram köttfärs på mindre än tre minuter.Traditionell matlagning på mikrotid. Med varmluftsfunktion lagar du mat eller bakar du på traditionellt sätt. Genom att kombinera varmluft med mikrovågsfunktion kan du vinna mycket tid på att laga mat i en Whirlpools mikro med varmluftsfunktion.Jästberedning: Perfekt jästberedning för bröd och deg med DoughRising-funktionen. Ett speciellt program för att hålla Maxi Chefs inre temperatur stabil vid 30 °: som är perfekt för att få deg att resa sig.Snabbstart. Enkel snabbstartfunktion. Ett tryck på Jet Start ger 30 sekunder tillagning på full effekt. Idealisk för snabb uppvärmning där varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder tillagningstid på full effekt. Perfekt för att t.ex. värma drycker och klara soppor.Självsäker matlagning. Med 6TH SENSE-tekniken ställer din mikrovågsugn automatiskt in temperatur och energinivå under matlagningsprocessen.100 automatiska program. Välj ett av de 100 förprogammerade programmen för att enkelt laga eller värma olika maträtter med perfekt resultat. Mikrovågsugnen anpassar tid och effekt från gång till gång, så att resultatet alltid blir bästa möjliga.
DörrhängningVänster
FärgRostfri
ProduktgruppFristående mikrovågsugnar
ÅngkokningJa
Crisp funktionJa
Digital styrningJa

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .