Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Withings - Body+ Black Personvåg

(5)
Skriv en recension
Fri frakt
849 kr
Fri frakt
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Hemmy

Bevaka produktens pris

Withings - Body+ Black
Stor, lättläslig display 128x64 pixlar Högkontrastljus
Vikt i kg, lb eller stlb
Fyra vikt sensorer Viktspann 5->180kg
Kroppsfett, kroppsvatten, muskelmassa och benmassa
100+ kompatibla appar och tjänster Vikt och BMI Möjliggör precis viktmätning via patenterade teknologin Position Control.Kroppssammansättning Mäter kroppsfett och vattenprocent, plus ben och muskelmassa. (Athlete mode available).Väderrapport Planera din dag och klädval genom den lokala väderrapporten på displayenAktivitetsrapport Erbjuder tydlig stegräkning från gårdagen på displayen om ihopkopplad med Withings aktivitetsmätare eller Health Mate appens stegfunktion.Trådlös synkronisering Överför mätningar automatiskt via Wi-Fi eller direkt till en Bluetooth-kopplad tracker eller Health Mate appen.Flera användare Känner igen och sparar data från upp till 8 olika användare med individuell synkronisering.Precis vikt och kroppssammansättning är bara början. Lär känna denna våg som coachar, belönar och sparar data automatiskt. Med hjälp av smarta verktyg som ser trender och spårar nutrition kan du både sätta mål och nå dom. 
MaterialGlas
FärgSvart
ProduktgruppPersonvågar
Analys av benmassaJa
Analys av kroppsfettJa
Analys av kroppsvattenJa
Analys av muskelmassaJa
Automatisk avstängningJa
BMI analysJa
App-kompatibelJa
Wi-Fi anslutningJa
Antal användare8
Viktintervall100
Maximal lastvikt180

3.5

Baserat på  5 recensioner

Visa fler recensioner (0)

Övriga vilkor

Returer Vi vet att allt kan hända. En vara blir skadad i transporten, är trasig när du ska testa den eller så har du helt enkelt ångrat dig. Enligt konsumentköplagen och lagen om distansavtal kan du ångra dig 14 dagar efter att du tagit emot eller hämtat ut din vara. En del varor kanske du inte testar samma dag som du får den så Hemmy erbjuder alltid 14 dagars öppet köp. Vi tänker på miljön och vill undvika att papper och plast slängs i onödan. Vi har därför valt att inte skicka med förtryckta retursedlar och returinstruktioner tillsammans med produkten. Är du i behov av en retursedel så skickar vi en till dig via mail eller post - som du fäster på kartongen. Kan jag returnera en testad produkt? Ja, förutom artiklar i vår Personvårdskategori, av hygieniska skäl. Övriga produkter får du testa, men inte använda mer än nödvändigt. Du måste även se till att alla delar och tillbehör returneras, även om emballage eventuellt är förstört. Vad kostar det att returnera en produkt? Varor som skickas som paket lämnar du in hos ett ombud med retursedeln på paketet. Retur på paketprodukter tar vi 95 kr för. Varor som levereras på pall och som du ångrar debiterar vi 495 kr i returfrakt för. Om du beställt en ny vara i samband med att vi ska hämta din retur bjuder vi på returfrakten. Hur gör jag? Kontakta oss gällande din order via https://cdon.se/support så hjälper vi dig på vägen. Var beredd på att vi kan behöva foton på eventuella trasiga varor eller transportskadat emballage. Vad händer sen? Vi kontaktar dig då fort som möjligt för att boka in din retur. När vi mottagit returen till vårt lager, kommer vi att granska den för att bedöma varans skick. Om du har betalat ditt köp redan, betalar vi ut dina pengar och du bör ha dem inom 3-5 bankdagar från att varan anländer till vårt lager.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.