Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

100 Kama Sutra Bucket List Skraptavla

1 / 1

100 Kama Sutra Bucket List Skraptavla

199 kr
Tror du dig vara en riktig sexgud som kan allt om allt när det kommer till sex? Då har du fel! Här har du nämligen hela 100 stycken olika "exklusiva" sexställningar inte ens den mest erfarna har provat! Detta blir en härlig krydda till ditt och din p
Läs mer
Tror du dig vara en riktig sexgud som kan allt om allt när det kommer till sex? Då har du fel! Här har du nämligen hela 100 stycken olika "exklusiva" sexställningar inte ens den mest erfarna har provat! Detta blir en härlig krydda till ditt och din partners liv som kanske rent av kan utvecklas och bli en ny era i livet?

100 Kama Sutra Bucket List Skraptavla är en härlig pryl att ge bort till ett lyckligt lottat par eller till dig och din sambo som kan behöva "krydda" till kärlekslivet lite. Varje gång ni provat en ny ställning som står på listan så skrapar ni enkelt i rutan under namnet. Innan ni vet ordet av det så har ni plötsligt provat över 100 stycken nya ställningar! Skraptavlan är dessutom så pass dekorativ att den blir en snygg inredningsdetalj i ditt hem.

  • Material: Papp
  • Mått: 42 x 59,4 cm
  • Ram ingår ej 
0
Bli den första att skriva en recension