Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 5,5 kg

(0)
Skriv en recension
-27%
4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 5,5 kg
4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 5,5 kg
4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 5,5 kg
4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 5,5 kg
4Living Tyngdtäcke 150x200 cm 5,5 kg
799 kr
Rekommenderat pris: 1099 kr
Frakt från 49 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Handelsavenyn

Bevaka produktens pris

Om du har svårt att slappna av när du ska sova eller i överlag har svårt att sova så kan det vara på sin plats att prova att sova med ett tyngdtäcke! Täcket skapar en trygg och avslappnad känsla i kroppen. Vikten hjälper hela kroppen att slappna av och det kan därmed hjälpa dig att somna lättare.Tyngdtäcket sprider ett mjukt, jämnt tryck över hela kroppen vilket upplevs av många som avslappnande. Täcket kan också verka lugnande om du rör dig mycket under sömnen och kan få det att kännas som att du fått en behaglig massage när du vaknar.
Sömnen är viktig för att du ska må bra och orka med vardagen. Dålig sömn och sömnproblem orsakar ofta ohälsa. Med bra sömn får du också en högre koncentrationsförmåga under dagen.För många skapar tyngdtäcket en trygghetskänsla och utjämnar humörsvängningar.
Tyngdtäckets rekommenderade vikt är cirka 10% av användarens vikt. Den individuella uppelvelsen av vikten varierar emellertid mycket, varför den lämpliga vikten av täcket för dig kan avvika från den rekommenderade vikten.
OBS! Tyngdtäcket lämpar sig inte för dig som har benfrakturer, andnings- eller omloppsbesvär, nedsatt andningsfuktion, svåra hudkomplikationer, klaustrofobi eller osteoporos. Du ska själv kunna avlägsna täcket för att förebygga farliga situationer.Tyngdtäcket ska ej användas av barn yngre än 5 år. Om du är gravid bör du rådgöra med din läkare innan du använder täcket.
Storlek på produkt: 150 x 200 cm
Färg:Vit
Material:100 % Bomull med 100% polyesterfibrer och fyllning mikroglasfiberpärlor
Ingår i förpackningen:1 st
Skötselråd:Endast fläckborttagning och vädring rekommenderas. Om täcker behöver omsorgsfull tvätt ska du vänligen beakta tvättmaskinenes viktbegränsningar. Tvättas i max 40°C. Använd inte sköljmedel. Hängtorka eller flattorka. Torka inte med torkumlare, stryk inte, ingen kemtvätt. Tvättmaskinernas viktgräns ska beaktas.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.