Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

ALICE KONTINENTALSÄNG 180  SVART
ALICE KONTINENTALSÄNG 180  SVART
ALICE KONTINENTALSÄNG 180  SVART
ALICE KONTINENTALSÄNG 180  SVART
ALICE KONTINENTALSÄNG 180  SVART

1 / 5

ALICE KONTINENTALSÄNG 180 SVART

11120 kr

-38%

Rek pris. 17840 kr
Sovrummet är en plats där det ska vara en mysig atmosfär. Alice -modellen uppfyller alla dessa funktioner och är en idealisk lösning för människor som gillar elegant inredning. En enkel design i kombination med en dekorativ, hög headboard dekorerad m
Läs mer

Sovrummet är en plats där det ska vara en mysig atmosfär. Alice -modellen uppfyller alla dessa funktioner och är en idealisk lösning för människor som gillar elegant inredning. En enkel design i kombination med en dekorativ, hög headboard dekorerad med vackert mönster och knappar vilket ger sängen en retro känsla. Klädseln bibehålls form och färg då materialen i sängen är motståndskraftigt mot nötning och blekning, vilket gör att Amadeo-sängen behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid.

Alice modellen tillhör boxspringtypen, dvs sängar med en hög madrass och en rymlig, klädd ram. Alice  har en 20 cm hög bonellmadrass, utrustad med ytterligare lager – övre och nedre, gjord av mjukt och flexibelt T25-skum och en 4 cm tjock T21-skumtoppare. Fyllningen konstruerad på detta sätt översätter till maximal komfort under sömnen samt tillräckligt, stabilt stöd för kroppen och lindrar ryggraden. Sängen har en sovyta på 180×200 cm, vilket ger frihet och komfort för vila.

Mått

längd: 205 cm,
bredd: 183 cm,
höjd: 126 cm,
Bäddmått: 180 x 200 cm,

Material: Tyg: Sawana 14

Fasthetsgrad: Fast

Färg: svart

Tillverkad i EU

10 års garanti mot ram och fjäderbrott

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .