Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Beckasin Tyngdfilt Grå Bomull – Fri från polyester

(0)
Skriv en recension

Spring Friday

-49%
Beckasin Tyngdfilt Grå Bomull – Fri från polyester
Beckasin Tyngdfilt Grå Bomull – Fri från polyester
Beckasin Tyngdfilt Grå Bomull – Fri från polyester
Beckasin Tyngdfilt Grå Bomull – Fri från polyester
1476 kr
Rekommenderat pris: 2893 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-3 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av IREKO Eksjö AB

Bevaka produktens pris

Ingår i kampanjen:

Spring Friday

Tyngdfilt i bomull som är konstruerad för att på ett naturligt sätt minska stress, ge avslappning och ökat välbefinnande. En bra present till dig eller nära och kära. Den tunga filten hjälper nervsystemet att slappna av genom att simulera känslan av att hållas om eller kramas och gör att du somnar snabbt och sover bättre.

Fack fyllda med hypoallergena, gift- och luktfria kristalliserade sandkristaller (ej silikon eller polyeten) ger ett jämt tryck som gör att filten formas tätt intill kroppen för ett behagligt, omslutande tryck – liknande en varm kram. Tyngdfilten ger en jämt fördelad tyngd mot kroppen och frisätter en rad kroppsegna hormoner som verkar ångestdämpande och lugnande. Blodtrycket sänks, andningen blir lugnare och detta gör en avsevärd skillnad på din sömnkvalitet.

Mycket bra hjälpmedel vid bl.a.: Sömnproblem, Oro dag- och nattid, Demens, Ångest, Anorexi/Bulimi, Autism, Aspergers syndrom, ADHD, Psykos, Psykisk ohälsa, Förvärvad hjärnskada, Neurologiska sjukdomar, m.m.

Fri från polyester och mikrofiber
Tyngdfilten har till skillnad från tyngdtäcket inte någon vaddering, men istället ett kraftigare yttertyg av 100% bomull. Det gör att tyngdfilen också upplevs svalare i jämförelse mot tyngdtäcket.

Tryggt och säkert med Oeko-Tex och CE-certifiering
Tyngdfilten är certifierad av det internationella kontrollorganet Oeko Tex Association. Märkningen innebär att textilerna har genomgått noggranna tester och är fria från tillsatser som kan vara farliga för hud och hälsa.

Beckasin tyngfiltar är testade och godkända som medicinteknisk produkt. Kvalitetssäkrade genom CE-certifiering med klassificering 93/42/EEC Medical devices (MDD).

I de allra flesta fall räcker det med att lufta filten. Behöver du ändå tvätta filten kontrollera först tvättmaskinens kapacitet. Välj ett skonsamt tvättprogram med låg centrifugering som motsvarar handtvätt. Täcket håller sig finast av att få plantorka. Torktumla eller stryk ej. Det går även bra att ångtvätta eller lämna in täcket på kemtvätt. Skakas och vädras regelbundet, får inte piskas eller dammsugas.  

Vilken vikt ska jag välja?
Vilken vikt som är rätt för dig är individuellt. Men det finns några riktlinjer att förhålla sig till.
5 kg tyngdfilt rekommenderas för barn (ca 4-12 år) eller personer där det finns en problematik med värk eller smärta och därför har svårt att hantera tyngre vikter.
Vanligast hos vuxna och barn från 12 år är 7 kg tyngdfilt, det kan du utgå från om du är osäker. Om du har svårt med att komma till ro och känner dig rastlös eller lider av hyperaktivitet väljer du mellan 7 och 10 kg. Har du behov av mer stimulans för effekt behövs en tyngre filt. 14 kg tyngdfilt rekommenderas den med hög anspänning och mycket ångest eller är utåtagerande. Det kan också vara bra att använda om du behöver snabb effekt under en kortare perioder.

Mått: ca 150x200 cm
Färg: Grå
Material: 100% bomull
Fyllning: Hypoallergen (allergivänlig) och luktfri sandkristall från glaskvarts

Observera! Tyngdfilten är en hygienvara. Vi retur behöver produkter vara i oförändrat skick för att ni ska få en fullständig kredit.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.