Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bord med 3 hyllor

Fri frakt
-33%
Bord med 3 hyllor
Bord med 3 hyllor
Bord med 3 hyllor
Bord med 3 hyllor
999 kr
Rekommenderat pris: 1499 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Good Deal Sverige

Bevaka produktens pris

 • -Färg: naturlig
 • -Öppningsstorlek: 117 x 40 x 77 cm (L x B x H)
 • -Vikt: 20,8 kg

ett hopfällbart bord kombinerar verktyg och skönhet, vilket är ett bra komplement till ditt rum. Med sin hopfällbara design kan detta verktygstabell användas som ett öppningssömbord eller som ett datorbord. Plus med tre förvaringsfack ger gott om utrymme för din utrustning och tillbehör. Dessutom är den utrustad med en extra hylla för böcker och symaskin. Med 5 hjul är det enkelt att flytta svängbordet var som helst. Och det finns två hjul med bromsar som är utformade för att hålla bordet på plats. Dessutom, tillverkat med högkvalitativ MDF-ram, är detta sömtabell tillräckligt hållbart för långsiktiga tjänster.

Egenskaper:

【Rymlig yta och stort förvaringsutrymme】 Detta symtabord är utrustat med en stor bordsskiva och erbjuder gott om plats för sömnad även när symaskinen är placerad. Dessutom ger hyllan som är inbyggd i förvaringsfacket lagring för symaskinen när den inte används. Dessutom ger de tre öppna hyllorna till vänster inte bara tillräckligt med utrymme för sömnadsverktyg, utan också lätt åtkomst.

【Rymdbesparande hopfällbart bord】 Med sin hopfällbara design kan vårt symaskinbord omedelbart förvandla ett sybord till ett DIY-bord när du inte använder det. Och det här bordet drar full nytta av ditt rum utan att offra styrkan. Dessutom är bordet mycket enkelt att fälla ihop med några enkla steg.

【Flexibla hjul med broms för enkel användning】 Detta sömbord är utrustat med flexibla hjul, som är lätta att flytta och lämpar sig för en bättre roll. Dessutom är två av hjulen utrustade med bromsar för att säkra bordet i arbetsläge. Och hjulen är gjorda av ett kvalitetsmaterial som är slätt och inte kliar ditt golv.

【Hållbar och robust konstruktion】 Detta syskåp är tillverkat av premium MDF-material och är hållbart och kommer säkert att ge dig långvariga tjänster. Den tjocka toppanelen ger fantastisk stabilitet och stabilitet. När du förlänger den förblir den stabil och faller inte av.

【Bred applikation och lätt att montera】 Detta sömbord är inte bara vikbart eller utdragbart, det kommer också att vara bekvämt för ditt hem. Ett mer elegant utseende passar för alla typer av hem. Och dess storlek är perfekt för din dagliga användning. Dessutom är det lätt att sätta ihop tydliga instruktioner och material.

Funktioner:

-Tjock, premium MDF-ram ger tillräckligt med stöd

-Det fällbara sybordet tar lite utrymme

-Med släta hjul för enkel rörelse

-Hjul med broms för att hålla bordet på plats

-Enkel åtkomst 3 förvaringsfack för sömnadsverktyg

-Ytterligare lagringshylla för symaskin

-Dörr med knapp för enkel av- och påstängning

-Multifunktionsdesign kan användas som en skrivbordsräknare

-Det rymliga skrivbordet har tillräckligt med utrymme för dig

-Lätt att montera och underhålla

Specifikationer:

-Färg: naturlig

-Material: MDF

-Öppningsstorlek: 117 x 40 x 77 cm (L x B x H)

-Vikstorlek: 58,5 x 40 x 78 cm (L x B x H)

-Vikt: 20,8 kg

Leverens :

-1x bord

-1xinstruction

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .