Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg

(1)
Skriv en recension
Fri frakt
CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg
CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg
CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg
CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg
CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg
CURA of Sweden Tyngdtäcke Pearl 200x135 Vit 9 kg
1330 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  4-6 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

CURA-täcket är ett högkvalitativt tyngdtäcke bestående av sju lager som alla fyller en funktion för att uppnå högsta kvalité och komfort. Täckets tyngd skapar ett behagligt tryck mot kroppen, vilket leder till frisättning av kroppsegna må-bra-hormon som skänker lugn och trygghet. Du känner dig avslappnad, somnar fortare och vaknar piggare. Tyngdtäcket används oftast som ett vanligt täcke i sängen, men kan även användas för avslappning i t.ex. soffan.

Precis som när du köper en ny säng, kan kroppen behöva en tid att vänja sig vid det nya. Vi rekommenderar därför att du börjar med att använda täcket under kortare stunder för att sedan, när det känns bra, öka tiden. Tyngdtäcket används med fördel i påslakan, men det är naturligtvis en smaksak. Vi rekommenderar att du väljer ett täcke som motsvarar ca. 10-15% av din kroppsvikt. Observera att detta endast är en rekommendation. Tyngdtäcket skall inte vara tyngre än att användaren kan hantera det själv.

Täcket är registrerat som medicintekniskt hjälpmedel hos Läkemedelsverket och testar hos statens forskningsinstitut (RISE).

Att tänka på:

 • CURA tyngdtäcke skall användas i avsett syfte och enligt rådgivning vid köp av tyngdtäcket.
 • CURA tyngdtäcke skall inte vara tyngre än att användaren kan hantera det själv.
 • Om du lider av allvarligt nedsatt hjärt- eller lungkapacitet, nedsatt muskelfunktion eller ökad känslighet för trycksår bör du rådgöra med din läkare innan du använder ett tyngdtäcke.

Specifikationer
- Mått (cm): 200x135
- Yttertyg: 100% bomull
- Fyllning: Kiselpärlor och polyester
- Skötsel: Maskintvätt 60°C
- Färg: Vit

Observera att detta är en hygienprodukt. Produkten måste vara oöppnad vid en eventuell retur.

5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.