Tillbaka till toppen
hängmatta med myggnät, BRIV WILDLIFE HAMMOCK PARACHUTE
hängmatta med myggnät, BRIV WILDLIFE HAMMOCK PARACHUTE
hängmatta med myggnät, BRIV WILDLIFE HAMMOCK PARACHUTE

1 / 3

hängmatta med myggnät, BRIV WILDLIFE HAMMOCK PARACHUTE

490 kr
BRIV PARACHUTE HAMMOCK  PARACHUTE  (Ny produkt 2022) Hängmatta i fallskärmsväv med integrerat insektsnät och komplett upphängningskit. Tillverkad i silke/nylon som anpassar sig efter din kropp. Wildlife Hammock Parachute är inte bara bekväm att
Läs mer

BRIV PARACHUTE HAMMOCK  PARACHUTE (Ny produkt 2022)

Hängmatta i fallskärmsväv med integrerat insektsnät och komplett upphängningskit. Tillverkad i silke/nylon som anpassar sig efter din kropp.

Wildlife Hammock Parachute är inte bara bekväm att ligga i, utan även lätt att bära med sig och montera upp och ned, då den kommer med ett integrerat fastsytt insektsnät med  längsgående dragkedjeöppning och upphängningslinor så att myggnätet hänger luftigt. Myggnät till hängmattan håller knott och andra störande, stickande och bitande insekter borta.

Fallskärmstyget är både starkt och mycket bekvämt, och har en utmärkt kombination av elasticitet och andningsförmåga. Materialet är motståndskraftigt mot mögel och röta, vilket gör den lämplig för att ta med på längre resor. Briv Wildlife Hammock Parachute är smidig att sätta upp såväl som att ta hand om, då den är snabbtorkande och går att maskintvätta i 30 ° C.

Wildlife Hammock Parachute är packad i en påse (vilken används för förvaring när hängmattan är uppspänd). Hängmattan kan enkelt tas med på resan, tågluffen, camping eller vandringen. Kraftiga upphängningsrep och stålkarbinhakar medföljer för upphängning. En perfekt hängmatta om man vill njuta lite extra av friluftslivet genom att vila eller sova ute, eller bara vill ha en skön stund ute i trädgården.

Detta ingår: 

Hängmatta med integrerat svart insektsnät

2 st Upphängningslinor till insektsnät

2 st pphängningsrep

2 st stålkarbiner


Specifikation:

  • Material: fallskärmsväv (silke/nylon)

  • Mått hängmatta: 260 x 140 cm

  • Packmått: 17 x 16 x +10 cm

  • Vikt (inklusive upphängningsrep och karbiner): 966 gram

  • Integrerat svart insektsnät med längsgående dragkedjeöppning

  • Ingår: 2 upphängningsrep, 2 stålkarbiner, 2 upphängningslinor till insektsnät 

  • Väv som har högt motstånd mot mögel och röta

  • Väven som har en utmärkt kombination av elasticitet och andningsförmåga


( hammock med integrerat insektsnät , hammock med integrerat myggnät , hammock med insektsnät , hammock myggnät , hammock insektsnät , parachute hammock , travel hammock , hammock med upphängningskit , eno hammock , ticket to the moon hammock , exped hammock , cocoon hammock , sea to summit hammock )
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner