Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
L-LIGHT 158 SIDOBORD
L-LIGHT 158 SIDOBORD
L-LIGHT 158 SIDOBORD
L-LIGHT 158 SIDOBORD
L-LIGHT 158 SIDOBORD

1 / 5

L-LIGHT 158 SIDOBORD

2 990 kr
3 103 kr
L-Light har vackra vita drag med sina högglans fronter som skiner upp vilket vardagsrum som helst, serien är utrustad med smarta funktioner så som metallhandtag, smart mjuk stängning av dörrar, justerbara glashyllplan med belysning. Fronterna på hel
Läs mer

L-Light har vackra vita drag med sina högglans fronter som skiner upp vilket vardagsrum som helst, serien är utrustad med smarta funktioner så som metallhandtag, smart mjuk stängning av dörrar, justerbara glashyllplan med belysning. Fronterna på hela serien är avrundade och ger ett behagligt intryck och framförallt säkert då man ej kan göra illa sig så lätt på vassa hörn.

Belysning under, över och inne i skåpet  går självklart att stänga av om man önskar.  I ett modernt hem med lite mörkare färger på väggarna skiner verkligen l-ligt upp och lämnar ett avtryck för både familjemedlemmar så som vänner & bekanta.  I ett modernt hem med lite mörkare färger på väggarna skiner verkligen l-light upp och lämnar ett avtryck för både familjemedlemmar så som vänner & bekanta.

För att se mer ur serien sök efter L-light på hemsidan.

Mått:

Bredd/Höjd/Djup

Sideboard: 158 x 78 x 41 cm

inkl vit led belysning

Färg: vit / vit högglans fronter

Material: hög kvalitet träskiva/MDF

Tillverkad i EU

 

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner