Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Leverans innan jul? Du ser produktens leveranstid under "Lägg i varukorg"
Lykta Sunset 30 cm
Lykta Sunset 30 cm

1 / 2

Lykta Sunset 30 cm

319 kr
Inget skapar så mycket mysstämning hemma som ljus! Ljus, lyktor och ljusstakar passar dessutom överallt i hemmet - förutom i barnens rum. Men de går att få in i inredningen lätt som en plätt då de fyll
Läs mer
Inget skapar så mycket mysstämning hemma som ljus! Ljus, lyktor och ljusstakar passar dessutom överallt i hemmet - förutom i barnens rum. Men de går att få in i inredningen lätt som en plätt då de fyller både en dekorativ och praktisk funktion i hemmet. När du vill ändra om lite hemma är bland det lättaste att ändra på just ljus och lyktor då du dels kan ändra om de du har från rum till rum men även inreda med någon ny här och där vilket skapar en personlig touch i ditt hem. Denna stilrena lykta kan sprida ett mysigt och behagligt ljus både inne som ute. Skenet från en lykta bidrar till en härligare känsla, oavsett om det är en vanlig vardag eller fest. Lyktan har en glascylinder inuti för att du säkert ska kunna ställa ner ett ljus.
 
Tips! Kombinera olika storlekar och/eller stilar på lyktor som du sedan ställer i en grupp så får du en riktigt mysig ljuskälla att lysa upp ett mörkt utrymme. Ju fler desto mysigare. 
 
OBS! Lämna aldrig ett ljus obevakat! En brand kan uppstå och spridas snabbt! 
0
Bli den första att skriva en recension