Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

mugg emalj, GSI EMALJMUGG 3.5 dl
mugg emalj, GSI EMALJMUGG 3.5 dl

1 / 2

mugg emalj, GSI EMALJMUGG 3.5 dl

99 kr
GSI ENAMELWERE CUP 12 OZ   (Det finns även djup talllrik och mugg i samma serie.) GSI OUTDOORS är företaget som älskar friluftsliv så mycket att de till och med kallar allt annat för meningslöst! Med denna humoristiska inställning till livet leve
Läs mer

GSI ENAMELWERE CUP 12 OZ  (Det finns även djup talllrik och mugg i samma serie.)

GSI OUTDOORS är företaget som älskar friluftsliv så mycket att de till och med kallar allt annat för meningslöst! Med denna humoristiska inställning till livet levererar de tekniska, smarta och kreativa outdoor-matlagningsprylar i absolut högsta kvalitet. http://www.gsioutdoors.com/

Emaljerad mugg från GSI.

Drick med stil i denna rejäla, mycket hållbara emaljerade stålmuggen från GSI. Retrolook och så snygg så den kan bli en favorit, inte bara för friluftsliv utan även i husvagnen, i torpet eller hemmavid.

Stålkärl med kraftig värmetålig emaljerad lack som ger ett utseende mer likt porslin i look och känsla, fast givetvis stöt och krossäkra så som stålmuggar är. 

(Komplettera gärna med emaljerad djup skål och emaljerad tallrik i samma färg och serie från GSI, vilka finns i vårt sortiment.) 


Specifikation: 

  • Vikt: 141 gram
  • Volym: 3,5 dl (12 oz)
  • Material: Stål med lackad emaljerad utsida.
  • Tål maskindisk.

Identifikation

EAN 0090497083082
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner