Mummi Hvilestund asjett 19 cm Limited

Mummi Hvilestund asjett 19 cm Limited
Tipsa en vän
299 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  1-15 arbetsdagar

Säljs av glasochinterior.se

Mer från glasochinterior.se glasochinterior.se är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos glasochinterior.se, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt

!NB Leveres mitten av April.

Sommarservicesäsongen 2020 är en fortsättning på Mummitrollenes sommaräventyr och är en påminnelse om hur vi kan tillbringa en sorglös sommardag utomhus. År 2020 har 75 år gått sedan Tove Jansson skrev den första mamma-boken. För att fira årsdagen deltar vi i Moomin Charter's organiserade kampanj # VÅRTHAV, där avsikten är att samla in tio miljoner kronor för arbetet för att bevara Östersjön.


En sorglös sommardag i Mummidalen

Illustrationen på Arabias sommarbord med Mummi-trollen är baserad på Tove Janssons tecknad film "Mummidalen blir en djungel", som släpptes 1956. Motivet visar en varm sommardag och familjen Mummi har beslutat att spendera natten utomhus. Mummitrollet och den snorklande fröken finner en grop under en buske och viker sig under filten och väntar på kvällsmat. Den pojkliknande mamma pappas favoritplats är hängmattan. Han gillar att somna medan han håller ett öga på familjen. Min mamma älskar att sova utomhus och är glad över att hon gick med hela familjen. I havet hittar Lille My en låda med tropiska frön. Mummy Troll ber entusiastiskt mamma att så frön. Mamma mamma de kastar lite hit och dit - utan att tänka på konsekvenserna. Solen går ner och ingen är orolig för morgondagen.

# WARDEN - Målet är att samla in tio miljoner kronor


Tove Jansson älskade havet och för Mummitrollerna har havet inneburit renhet och glädje. Men sommaren 2018 noterades den värsta algblomningen på 20 år. Vår generation kan fortfarande påverka huruvida vi lämnar det mest skumma havet någonsin.

- För oss är det viktigt att kommande generationer kan njuta av det rena vattnet i Östersjön, precis som Mummitrolls, Nora Haatainen från Fiskars Brands och Licensing påminner oss.

För varje såld mugg doneras 10 kr till John Nurminen-stiftelsens arbete för att göra Östersjön renare och skydda vårt arv. Moomin Characters har inkluderat ett stort antal licensinnehavare och andra spelare i kampanjen, men du kan också delta i kampanjen genom att donera.


- Med en donation på 100 kronor kan man förbättra situationen i Östersjön och hjälpa till genom att ta bort cirka 40 kg blågrönalger. Donationen kan göras via kampanjens webbplats www.oursea.fi/sv eller genom att köpa Mummi-produkter märkta med # VÅRTHAV, säger Moomin Characters.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 160 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 111 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 79 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 51 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »