Tillbaka till toppen
Panelgardiner Kiwi Svart 2-pack - Arvidssons Textil
Panelgardiner Kiwi Svart 2-pack - Arvidssons Textil

1 / 2

Panelgardiner Kiwi Svart 2-pack - Arvidssons Textil

549 kr
Inred vackert och retroinspirerat med dessa fina panelgardiner från Arvidssons Textil. Panelgardiner Kiwi är designad av Björk-Forth. Panellängderna har ett fint retromönster på en svart botten. Färdigsydda panellängder i 2-pack med overlock nertill
Läs mer

Inred vackert och retroinspirerat med dessa fina panelgardiner från Arvidssons Textil. Panelgardiner Kiwi är designad av Björk-Forth. Panellängderna har ett fint retromönster på en svart botten. Färdigsydda panellängder i 2-pack med overlock nertill. Tillverkade i 100% bomull. 


Storlek
2x 43x240 cm
Material
100% bomull
Färg
Svart
Tvättråd
30 grader
Specifik information
? Kanalupphängning
? Tillverkad i EU


Arvidssons Textil grundades 1949 av Halvdan Arvidsson. Idag drivs företaget av den tredje generationen med en utgångspunkt mitt i svenska tygriket, Kinna i Marks kommun. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster. Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. Idag har Arvidssons Textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner