Tillbaka till toppen
Panelgardiner Norrsken Offwhite 2-pack - Arvidssons Textil
Panelgardiner Norrsken Offwhite 2-pack - Arvidssons Textil

1 / 2

Panelgardiner Norrsken Offwhite 2-pack - Arvidssons Textil

209 kr
Inred vackert och snyggt med dessa fina panelgardiner från Arvidssons Textil. Panelgardiner Norrsken är vävd med olika storlekar på trådarna, vilket skapar en textur och släpper igenom solljus på ett behagligt sätt. Lätta gardiner att matcha tillsam
Läs mer

Inred vackert och snyggt med dessa fina panelgardiner från Arvidssons Textil. Panelgardiner Norrsken är vävd med olika storlekar på trådarna, vilket skapar en textur och släpper igenom solljus på ett behagligt sätt. Lätta gardiner att matcha tillsammans med annat. Färdigsydda panellängder i 2-pack med overlock nertill. Tillverkade i 100% bomull. 


Storlek
2x 43x240 cm
Material
100% bomull
Färg
Offwhite
Tvättråd
40 grader
Specifik information
? Kanalupphängning
? Tillverkad i EU


Arvidssons Textil grundades 1949 av Halvdan Arvidsson. Idag drivs företaget av den tredje generationen med en utgångspunkt mitt i svenska tygriket, Kinna i Marks kommun. Arvidssons Textil har länge skapat egna och unika mönster blandat med att köpa in färdiga tryck. Tillsammans med konstnärssjälen MiaLotta och svenska designers har de sedan utvecklat framtagandet av egna textilmönster. Med ett stort miljöfokus genomfördes 2010 en modern förändring för att bemöta kundernas krav på hållbara alternativ. Idag har Arvidssons Textil en rik historia fylld med utmaningar, nytänkande och framgångar. Det har omvandlats till 70 års värdefull erfarenhet.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner