Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

PRIMA SÄNGPAKET MED LED 160 GRÅ SAMMET
PRIMA SÄNGPAKET MED LED 160 GRÅ SAMMET
PRIMA SÄNGPAKET MED LED 160 GRÅ SAMMET

1 / 3

PRIMA SÄNGPAKET MED LED 160 GRÅ SAMMET

11540 kr

-35%

Rek pris. 17840 kr
Sovrummet är en plats där det ska vara en mysig atmosfär. Prima-modellen uppfyller alla dessa funktioner och är en idealisk lösning för människor som gillar elegant inredning. En enkel design i kombination med en dekorativ, hög headboard dekorerad m
Läs mer

Sovrummet är en plats där det ska vara en mysig atmosfär. Prima-modellen uppfyller alla dessa funktioner och är en idealisk lösning för människor som gillar elegant inredning. En enkel design i kombination med en dekorativ, hög headboard dekorerad med vackert mönster och knappar vilket ger sängen en retro känsla. Klädseln bibehålls form och färg då materialen i sängen är motståndskraftigt mot nötning och blekning, vilket gör att Prima-sängen behåller sitt ursprungliga utseende under lång tid.

Prima-modellen tillhör boxspringtypen, dvs sängar med en hög madrass och en rymlig, klädd ram. Prima har en 20 cm hög bonellmadrass, utrustad med ytterligare lager – övre och nedre, gjord av mjukt och flexibelt T25-skum och en 4 cm tjock T21-skumtoppare. Fyllningen konstruerad på detta sätt översätter till maximal komfort under sömnen samt tillräckligt, stabilt stöd för kroppen och lindrar ryggraden. Sängen har en sovyta på 160×200 cm, vilket ger frihet och komfort för vila.

Följande ingår:

Gavel
Bäddmadrass 4 cm tjock
Ben
Ribbotten –  går att lyfta för förvaring undertill.

Led belysning
Sängen är komplett paket.


Mått

längd: 215 cm,
bredd: 160 cm,
höjd: 115 cm,
Bäddmått: 160 x 200 cm,

Material: tyg

Fasthetsgrad: Fast

Färg: grå sammet tyg

Tillverkad i EU

10 års garanti mot ram och fjäderbrott

0
Bli den första att skriva en recension