Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
SOTO NAVIGATOR COOK SET
SOTO NAVIGATOR COOK SET
SOTO NAVIGATOR COOK SET
SOTO NAVIGATOR COOK SET
SOTO NAVIGATOR COOK SET
SOTO NAVIGATOR COOK SET
SOTO NAVIGATOR COOK SET

1 / 7

SOTO NAVIGATOR COOK SET

890 kr
SOTO NAVIGATOR COOK SET Rek butikspris: 1000 kr Art nr: SSOD-501 SOTO har sedan 1983 varit är en innovativ aktör inom friluftskök, men det var inte förrän 2010 de introducerades på den globala marknaden. Varumärket är främst nischat i lättv
Läs mer
SOTO NAVIGATOR COOK SET

Rek butikspris: 1000 kr

Art nr: SSOD-501

SOTO har sedan 1983 varit är en innovativ aktör inom friluftskök, men det var inte förrän 2010 de introducerades på den globala marknaden. Varumärket är främst nischat i lättvikts/premiumsegmentet. Deras kök har under åren vunnit flera fina Award-utmärkelser och detta är ett varumärke vid troligen kommer se mer av i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du önskar något annat ur deras sortiment, så hjälper vi gärna till med kundbeställningar!

Rymligt kompakt, hållbart och lätt matlagningsset i hårdanodiserad aluminium. 

Navigator Cookware Set är ett lättviktigt och slitstarkt kastrull-set från Soto. Storleksmässigt passar det för 2-3 personer och för dig som vill ha ett riktigt lätt set, men som ändå öredrar något större än de superminimalistiska små setten för singelanvändare. 

Tillverkat i hårdanodiserad aluminium är det ett mycket hållbart och lämpar sig väl för användande på gaskök. Alla separata delar kan enkelt packas ner i den största grytan som i sin tur stuvas ner i en förvaringspåse. 

I vanlig ordning, när det gäller Soto, så har man tänk till lite extra och konstruerat lock som även kan användas som sil/skärbräda, samt en isolerad förvaringspåse som håller maten varm. Långt ifrån det billigaste på marknaden, men något av det bättre och mest genomtänkta i klassen bland kokärl i denna genre, tycker vi.

Detta ingår: 

  • Två grytor, 1,8 och 1,3L
  • Två lock, som även kan användas som en sil eller skärbräda
  • En förvaringspåse
  • Ett handtag
  • En isolerande påse som kan placeras runt en gryta för att hålla maten varm
  • En termisk skiva
Specifikation: 

  • Material: Hårdanodiserad aluminium
  • Mått: 19 x H 10,5 cm
  • Vikt: 608 gram


0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner