Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tapet Boråstapeter Graceful Stories Leaf Silhouett 7288
Tapet Boråstapeter Graceful Stories Leaf Silhouett 7288
Tapet Boråstapeter Graceful Stories Leaf Silhouett 7288

1 / 3

Tapet Boråstapeter Graceful Stories Leaf Silhouett 7288

306 kr

-32%

Rek pris. 449 kr
En berättelse om sköna rum. Mjuka toner Varma känslor. En lugn stämning som fyller rummet utan att någon säger ett enda ord. Leaf Silhouette är en ljus tapet med ett grafiskt bladverk mot en gråbeige botten. Ett vackert mönster i sig, men färgsättnin
Läs mer
En berättelse om sköna rum. Mjuka toner Varma känslor. En lugn stämning som fyller rummet utan att någon säger ett enda ord. Leaf Silhouette är en ljus tapet med ett grafiskt bladverk mot en gråbeige botten. Ett vackert mönster i sig, men färgsättningen ger denna tapet något alldeles extra. Bladverket är målat i akvarell och skiftar mjukt i toner av blågrått och gulbrunt. Det drömska färgspelet och bakgrundens diskreta vävmönster skapar en varm, behaglig känsla i rummet. Leaf Silhouette finns också i två andra färgställningar med ljusbeige eller blågrå botten.

Det är väggarnas sätt att tala. I stillhet, som en fond åt ditt liv som förrsigår framför och emellan dom. Så sätter väggarna tonen i rummet. Till blossande minuter och glimrande timmar. Till vardag och till fest, solig morgon och regnig afton. Till livets vackraste stunder. Graceful Stories ger en modern och harmonisk inramning till hemmets alla rum. En kollektion som klär väggen i sinnlig närvaro och behagfulla former, inspirerade av naturen och det lugna asiatiska formspråket. Ytor av nästan transparent skimmer samsas med matta, taktila upplevelser. En interessant berättelse som börjar med dig. Vårt mål är minsta möjliga miljöpåverkan.

Produktdata- Tillverkas i Sverige
- Vattenbaserade färger
- Eget reningsverk
- CE-märkta tapeter
- Paketeras i åtevinningsbart material
- PVC-fritt
- Hållbart skogsbruk
- Innehåller inga skadliga ämen som kan påverka miljön.
- Brandklass: B-s1,d0

OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm!

KollektionGraceful Stories
FärgGrå
Åtgång3 våder/rulle
UtförandeNon Woven
MönsterDjur/Natur
MönsterpassningRak passning 53 cm
TypTapet
Längd10,05 m
Bredd53 cm
0
Bli den första att skriva en recension