Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tapet Boråstapeter Jubileum Flora 5475
Tapet Boråstapeter Jubileum Flora 5475

1 / 2

Tapet Boråstapeter Jubileum Flora 5475

404 kr

-33%

Rek pris. 599 kr
Jubileum är århundradets tapetkollektion från Boråstapeter.OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm.Här är kollektionen med storsäljare från 1905 ända fram till idag. Sprungna ur bland annat sekelskift
Läs mer
Jubileum är århundradets tapetkollektion från Boråstapeter.

OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm.

Här är kollektionen med storsäljare från 1905 ända fram till idag. Sprungna ur bland annat sekelskiftets nationalromantik, 50-talets färgstarka framtidsoptimism och de varma och livliga mönster vi fick på köpet när den franska vågen svepte över Sverige på 80-talet. Här kan du bläddra bland alla tiders tapeter varsamt framplockade ur arkivet och uppdaterade i nya moderna färgställningar som passar in i ditt liv här och nu.

Flora. Det är egentligen inte så konstigt att det föds sådana här drömtapeter i ett land som vårt. Där vi oavbrutet längtar efter årstiden då allt blommar upp igen. I 50-talets början växte inspirationen för naturens allra vackraste skepnader ohämmat bland Sveriges formgivare. Vi befann oss i det där vindögat när allt står och väger, balanserades med ena stöveln på åkern och en blankputsad sko på väg in i en modernare framtid. Ingen visste något om vad som väntade och kreativiteten fick fria tyglar. Färger och former blev frimodigare och mer färgstarka än någonsin. Hantverket stod i centrum och sommarblommande tapeter på väggarna blev efterlängtad terapi för frusna nordbor.

Mönsterpassning: 53cm Fri, 3 våder per rulle vid en takhöjd på 2,50m.

Material: Polyester/cellulosa

Brandklass: C-s1, d0

EasyUpKollektionEco Jubileum
FärgFlerfärgad
Åtgång3 våder/rulle (2,4 m i takhöjd)
UtförandeEasyUp
MönsterBlommig
TypTapet
Längd10,05 m
Bredd53 cm
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .