Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tvålpump Kub Orient Rosé Cult Design 21 cm
Tvålpump Kub Orient Rosé Cult Design 21 cm

1 / 2

Tvålpump Kub Orient Rosé Cult Design 21 cm

(1 recension)
191 kr

-20%

Rek pris. 239 kr
Tvålpump Kub Orient Rosé Cult Design Kub-serien gör det enkelt att få ordning på handfatet i badrummet och vid diskbänken i köket. Praktiskt och snyggt! Färger kan kombineras, man kan matcha med övriga heminredningen och faten håller allt på plats
Läs mer

Tvålpump Kub Orient Rosé Cult Design

Kub-serien gör det enkelt att få ordning på handfatet i badrummet och vid diskbänken i köket. Praktiskt och snyggt! Färger kan kombineras, man kan matcha med övriga heminredningen och faten håller allt på plats. Kub-serien underlätta vardagen.

Specifikationer

Material: Stengods

Storlek: 6 x 6 x 21 cm

Cult Design är ett svenskt varumärke som startades 2001. Produkterna är av stengods, porslin, terracotta och lergods. Man skulpterar, gjuter, bränner, glaserar och målar dekorer för hand efter ritningar och instruktioner. Det gör varje produkt helt unik! Vi erbjuder tvålpumpar, diskmedelspumpar, tandborstglas och multihållare ur flera kollektioner från Cult Design. De många valmöjligheterna gör det enkelt för just dig att hitta din favorit.

Artikelnummer: 16602101

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .