Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tyngdtäcke 150x200 cm 9 kg

-25%
Tyngdtäcke 150x200 cm 9 kg
Tyngdtäcke 150x200 cm 9 kg
Tyngdtäcke 150x200 cm 9 kg
Tyngdtäcke 150x200 cm 9 kg
Tyngdtäcke 150x200 cm 9 kg
899 kr
Rekommenderat pris: 1199 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Handelsavenyn

Bevaka produktens pris

Om du har svårt att slappna av när du ska sova eller i överlag har svårt att sova så kan det vara på sin plats att prova att sova med ett tyngdtäcke! Täcket skapar en trygg och avslappnad känsla i kroppen. Vikten hjälper hela kroppen att slappna av och det kan därmed hjälpa dig att somna lättare. Tyngdtäcket sprider ett mjukt, jämnt tryck över hela kroppen vilket upplevs av många som avslappnande. Täcket kan också verka lugnande om du rör dig mycket under sömnen och kan få det att kännas som att du fått en behaglig massage när du vaknar.
 
Sömnen är viktig för att du ska må bra och orka med vardagen. Dålig sömn och sömnproblem orsakar ofta ohälsa. Med bra sömn får du också en högre koncentrationsförmåga under dagen. För många skapar tyngdtäcket en trygghetskänsla och utjämnar humörsvängningar. 
 
Tyngdtäckets rekommenderade vikt är cirka 10% av användarens vikt. Den individuella uppelvelsen av vikten varierar emellertid mycket, varför den lämpliga vikten av täcket för dig kan avvika från den rekommenderade vikten. 
 
OBS! Tyngdtäcket lämpar sig inte för dig som har benfrakturer, andnings- eller omloppsbesvär, nedsatt andningsfuktion, svåra hudkomplikationer, klaustrofobi eller osteoporos. Du ska själv kunna avlägsna täcket för att förebygga farliga situationer. Tyngdtäcket ska ej användas av barn yngre än 5 år. Om du är gravid bör du rådgöra med din läkare innan du använder täcket.

3.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .