Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Victorian Doftljus Marble Silver Rain

(0)
Skriv en recension
Victorian Doftljus Marble Silver Rain
Victorian Doftljus Marble Silver Rain
249 kr
Frakt från 49 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-5 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Boldliving

Bevaka produktens pris

Låt oss presentera härliga Victorian Doftljus Marble Silver Rain. Victorian Marble Silver Rain kommer i en spegelblank ljuskopp i guld med vacker marmoretikett. En blommig doft med en touch av nytvättad bomull skapar en lugn atmosfär i det rum den placeras i. Ljuset är tillverkat i 100% sojavax och kommer från det skandinaviska varumärket Victorian. En del av det kända varumärket inom hem och inredning . Hos oss på Boldliving.se hittar du ett noga utvalt sortiment av vackra och doftande ljus från detta varumärke. Du hittar en del en bit ner på denna sida eller i menyn under doftljus.

Färg: Guld/Vit
Material: Glass/Sojavax
Mått: 8 x 10 cm
Doft: Blommig med touch av nytvättad bomull
Brinntid: 45 timmar

Leverans inom 1-3 dagar. Leverans till Norrland kan ta upp till 3 dagar extra.


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga vilkor

Om ditt paket har returnerats till oss pga ej uthämtat kommer en administrationsavgift tas ut. Har paketet inte har hämtats ut inom de rimliga 14 dagar kommer det att returneras till oss. Vi debiterar då 240 SEK på ursprungsfakturan. Detta inkluderar frakt till ombud, ombudshyra 14 dagar, frakt tillbaka samt administration. Det är alltid viktigt att hämta ut sitt paket även om det gäller en retur.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.