Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 20

    %

[5st] Andningsskydd Munskydd FFP2 CE märkt 5st pack

1 / 1

[5st] Andningsskydd Munskydd FFP2 CE märkt 5st pack

39 kr

-20%

49 kr
Munskyddet Pharmea FFP2 är en vikbar och bekväm andningsmask med 5-lagers skydd och hög filtreringskapacitet. Godkända enligt standard EN149: 2001 + A1:2009. Klass FFP2 NR. Jamför med FFP3 FFP2 Detta ansiktsskydd från Pharmea kan filtrera bort up
Läs mer

Munskyddet Pharmea FFP2 är en vikbar och bekväm andningsmask med 5-lagers skydd och hög filtreringskapacitet. Godkända enligt standard EN149: 2001 + A1:2009. Klass FFP2 NR.

Jamför med FFP3

FFP2

Detta ansiktsskydd från Pharmea kan filtrera bort upp till 95 % av orenheter, smuts och partiklar i luften. Ansiktsmasken skyddar effektivt mot finkorniga partiklar samt ångdimmor.

Andningsskydd med klassning FFP2 är avsedda för miljöer där skadliga partiklar kan finnas i luften. Masken ska filtrera minst 94 % av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används ofta i yrken där man kommer i kontakt med skadligt damm, aerosoler eller rök.


Munskydd för engångsbruk

Den praktiska engångsmasken har elastiska band som du fäster runt öronen för att hålla munskyddet på plats framför munnen och näsan. Det är viktigt att följa instruktionerna för hur munskyddet ska sättas på och undvika att röra vid munskydd och ansikte när det väl sitter på plats. Andningsmasken kan användas i upp till 8 timmar. Förpackningen innehåller 10 st skyddsmasker.


Instruktioner för användning

1. Tvätta händerna noga.

2. Fäst masken med öronbanden bakom öronen. Tryck och justera passformen om näsroten med näsklämman tills klämman formas efter din näsas form.

3. Sträck till masken så att den sluter tätt över näsa, mun och haka.

4. Justera tills god passform har uppnåtts. Skäggväxt kan påverka maskens effektivitet.

5. När du ska ta av munskyddet, undvik att beröra utsidan på munskyddet som är kontaminerad. Rör endast öronbanden och kassera i en sluten avfallsbehållare med lock.

6. Rengör händerna noga efter att du kastat munskyddet.


För information:

Med anledning av covid-19 pandemin, hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande användning av munskydd/andningsskydd.


Munskydd behövs oftast inte i vanliga situationer ute i samhället – det viktigaste är att hålla avstånd och att vara noga med att tvätta händerna.

Identifikation

EAN 7340151730030
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner