Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

50st Pharmea Medical surgicalmunskydd-IIR black
50st Pharmea Medical surgicalmunskydd-IIR black

1 / 2

50st Pharmea Medical surgicalmunskydd-IIR black

79 kr
Pharmea IIR Munskydd Pharmea Medical Surigical Face Mask är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att
Läs mer

Pharmea IIR Munskydd

Pharmea Medical Surigical Face Mask är ett munskydd som kan användas både för privat bruk och i vården. Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor .Godkända enligt standard EN 14683:2019. Klass IIR (filtrerar 98% bakterier).

Instruktioner medföljer på: Engelska, Svenska, Danska, Norska, Finska och Tyska.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Munskyddet är gjort för att fånga mikroorganismer i utandningsluften från användaren och skydda omgivningen från risken att få en infektion. Munskyddet skyddar även användaren från synliga droppar och stänk från kroppsvätskor, s.k. droppsmitta. Skyddar inte mot luftburen smitta.

Instruktioner för användning

  1. Blå utsidan ska alltid bäras utåt.
  2. Fäst masken med öron banden bakom öronen. Tryck och justera passformen om näsroten med näsklämman tills näsklämman formas efter din näsform.
  3. Dra i maskins undersida och se till att den täcker din näsa och haka.
  4. Justera tills god passform har uppnåtts!

LAGRING OCH TRANSPORT
Förvaras i torr, ventilerad och icke-frätande miljö. Hålls borta från eld och brandfarliga ämnen. Undvik tung belastning, direkt solljus och regn eller snö under transport.

HÅLLBARHET
Två år.


Identifikation

EAN 7340151730214
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner