Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

  • 18

    %

Black Diamond Recon Stretch Bibs (dam)

1 / 1

Black Diamond Recon Stretch Bibs (dam)

2 747 kr

-18%

3 358 kr
Vattentäta – 20 000 mm vattenpelare med BD.dry™-teknologi Vindtäta Stretchtyg Fickor med blixtlås Förstärkt tyg Black Diamond Recon Stretch skidbyxor med hängslen Black Diamond Recon Stretch skidbyxor med hängslen har en mycket bekvä
Läs mer
  • Vattentäta – 20 000 mm vattenpelare med BD.dry™-teknologi
  • Vindtäta
  • Stretchtyg
  • Fickor med blixtlås
  • Förstärkt tyg

Black Diamond Recon Stretch skidbyxor med hängslen

Black Diamond Recon Stretch skidbyxor med hängslen har en mycket bekväm passform. Byxorna är gjorda av tyg som töjer sig i fyra riktningar. Dessutom får du extra utrymme omkring baken och knäna. Det gör dessa skidbyxor med hängslen till ett mycket bra val för olika typer av vintersporter.

Hängslena är enkla att justera så att skidbyxorna sitter perfekt på dig. Med högre bröstparti så får du ett extra skydd mot snö samtidigt som designen ökar komforten oavsett om du åker skidor eller klättrar. Notera att blixtlåset är monterat för högerhänt öppning vilket gör det enklare att ta byxorna på och av för de allra flesta.

Vattentätt och vindtätt tyg som andas

Sömmarna har tejpats till 100% och tyget är vattentätt med BD.dry-tekniken. Ytbehandlingen med DWR är också något som bidrar till att du slipper bli blöt av snö som smälter. Inuti byxan finns ett integrerat snölås som givetvis också bidrar till möjligheten att befinna sig i pudersnö utan att denna kryper in under byxan.

Designen på dessa skidbyxor är gjord så att du kan förbli torr och varm även då det blåser storm på fjället. Om du vill ta av dig pjäxor och byta till kängor så måste du inte ta av dig hela byxan. Det finns en dragkedja som du öppnar nedtill med för bättre vidd.

Skidbyxor med detaljer som gör skillnad

När Black Diamond har designat dessa skidbyxor så har de inkluderat viktiga detaljer som blir viktiga. Du får till exempel en ficka i bröst-partiet. Denna ficka har blixtkedja samt skydd mot vatten. Perfekt för saker du enkelt vill kunna komma åt men som inte kan riskera vattenskada.

I midjan finns det ett integrerat bälte som är lätt att justera. Du kan alltså justera för att få en god passform för dig. Knäna har en form som ger mer utrymme för rörelse och samtidigt har tyget förstärkts vid viktiga punkter så att du vågar ta i.

Amerikanska Black Diamond började med klätterutrustning

Det har nu gått åtskilliga årtionden sedan amerikanska Black Diamond startade sin verksamhet Utah, USA. Det hela började med en önskan om att skapa bra utrustning för klättring. Idag är Black Diamond synonymt med riktigt bra kläder för vintersporter. Det beror på att de jobbar med innovationer och teknologi för bättre värmehållning och god rörlighet.

Fakta om Black Diamond Recon Stretch Bibs hängselbyxor för dam

Material Nylon, polyester, elastan
Färger Svart, Tundra
Passform Normal
Vattentäthet 20 000 mm
Vikt 720 gram
Storlekar S-M
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner