Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Black Diamond Vision Down Parka varm dunjacka (dam)

1 / 1

Black Diamond Vision Down Parka varm dunjacka (dam)

3 001 kr
Extremt stryktåligt yttertyg i Liquid Crystal Polymer (LCP) Fylld med RDS-cerifierat 800 HyperDRY™ ankdun Vadderad huva med dragsko som går att bära över en klätterhjälm Ventilerar trots att den är varm som en sovsäck En riktigt varm vin
Läs mer
  • Extremt stryktåligt yttertyg i Liquid Crystal Polymer (LCP)
  • Fylld med RDS-cerifierat 800 HyperDRY™ ankdun
  • Vadderad huva med dragsko som går att bära över en klätterhjälm
  • Ventilerar trots att den är varm som en sovsäck

En riktigt varm vinterjacka

Black Diamonds Vision Down Parka är en rejäl damjacka fylld med finaste ankdun med HyperDRY-behandling – du förblir torr och varm även om det är blött ute. Dunet är RDS-certifierat vilket betyder att fåglarna har behandlats väl under jackans tillverkningsprocess. Dunjackans ytterlager är gjort av ett unikt japanskt tyg (Liquid Crystal Polymer) som är mycket tåligt mot slitage och revor.

Det här är en täckjacka som trots sin omslutande värme och vattenresistens, andas och ventilerar. Även huvan är fylld med dun och med dragskon skyddar den från vind, snö och väta. Huvan går dessutom att bära ovanpå en klätterhjälm.

Finurliga funktioner för den aktiva

På insidan av jackan hittar du rymliga fickor där både vantar och vattenflaska får plats utan problem. Utanpå finns två handfickor och en bröstficka för mobil, nycklar, plånbok och snacks.

I jackans nederkant finns en dragsko för att justera passform och värme. Dragkedjan går att öppna både upp- och nerifrån. Den höga halsen ser till att inte vind och snö tar sig innanför jackan. Under armarna finns kilar som ökar elasticiteten och gör att du kan röra dig fritt.

Tack vare jackans raka och avslappnade passform får du lätt plats med en tjockare tröja under.

När passar Black Diamond Vision Down Parka damjacka?

Den här dunjackan är så pass klassisk och stilren så att den kan föra sig i alla sammanhang. På fjället, i alperna, i stan, i lekparken, i skogen eller till och från jobbet. Vill du slippa frysa i vinter, är det här jackan för dig!

Black Diamond tar äventyr på största allvar

Gänget bakom black Diamond delar en och samma passion – nämligen den för is, berg, snö, äventyr och adrenalin. De är kräsna och kräver kläder och utrusning av högsta komfort och funktion. Därför kan man lita på att Black Diamonds kollektioner håller vad de lovar när det kommer till vind-och vattentäthet, rörlighet, värme och ventilation. Snälla material och hållbara processer får du på köpet.

Fakta Black Diamond Vision Down Parka

Vikt: 505 g
Material (skal): 20D nylon med Liquid Crystal Polymer ripstop samt DWR-finish (93% nylon, 7% polyester)
Material (fyllning): RDS-certifierat 800 HyperDRY™

ankdun med DWR-behandling (90% dun, 10% fjäder)

Material (foder): 20D 100% nylon med DWR-finish
Säsong: Vinter
Storlekar: XS - XL
Färger: Azurite, Anthracite
Passform: Avslappnad

Identifikation

EAN 0793661466635
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner