Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Flygstrumpor / Stödstrumpor / Kompressionsstrumpor 39-43
Flygstrumpor / Stödstrumpor / Kompressionsstrumpor 39-43

1 / 2

Flygstrumpor / Stödstrumpor / Kompressionsstrumpor 39-43

59 kr
Flygstrumpor / Kompressionsstrumpor - stl: 39-43 Stödstrumpor som håller ett stadigt tag kring dina vader. Perfekt vid långa resor för att minska risken för blodproppar och forsla bort eventuell vätska som samlas. Om du står mycket på jobbet så är k
Läs mer
Flygstrumpor / Kompressionsstrumpor - stl: 39-43

Stödstrumpor som håller ett stadigt tag kring dina vader. Perfekt vid långa resor för att minska risken för blodproppar och forsla bort eventuell vätska som samlas. Om du står mycket på jobbet så är kompression ett bra alternativ då de håller vätskeansamlingar borta från dina vader och ger dig pigga och friska ben hela dagen.

Den anatomiska utformningen stimulerar blodcirkulationen och förebygger trötta fötter och svullna ben samt minskar åderbråck och blodproppar.

Kompression är också ett perfekt alternativ efter träning då det kan minska smärtan från träningsvärken och öka blodcirkulationen vilket gör att dina muskler återhämtar sig snabbare. Många använder även kompressionsstrumpor när de tränar för att minska muskelvibrationer som kan vara negativa.

- Storlek: 39-43
- 80% Nylon
- 20% Stretch
Upptäck mer inom Kläder & skor Kläder

Identifikation

EAN 5701390483958
Tillverkarens artikelnummer compresssock-L
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner