Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Tvättbar grå mask för barn - vuxna, munskydd
Tvättbar grå mask för barn - vuxna, munskydd
Tvättbar grå mask för barn - vuxna, munskydd

1 / 3

Tvättbar grå mask för barn - vuxna, munskydd

125 kr
Tvättbart munskydd för barn i antrasit grått vattenavvisande tyg och har filtermaterial på insidan som skyddar ansiktet mot föroreningar, inklusive damm, partiklar, smuts och synliga stänk. Detta mun- och nässkydd kan till exempel användas när du be
Läs mer

Tvättbart munskydd för barn i antrasit grått vattenavvisande tyg och har filtermaterial på insidan som skyddar ansiktet mot föroreningar, inklusive damm, partiklar, smuts och synliga stänk. Detta mun- och nässkydd kan till exempel användas när du besöker butiker, vistas i kollektivtrafiken eller på andra välbesökta platser. Tvättbara i 70 grader.

XXS -  3 - 4 år

XS-    4 - 5 år

S -     6 - 8 år

M -    9 - 12 år

L-   13 år - Vuxna med max huvudmått på 60 cm

Masken är lätt och bekväm och har filtermaterial på insidan och elastiska snören som fästs bakom öronen.

Skyddet har ännu inte klassificering. Eftersom det för närvarande håller på att gå igenom graderingsprocessen kan vi inte garantera någon form av säkerhet för närvarande. Skyddet används på egen risk och vi kan inte garantera att det hjälper mot någon typ av infektion, till exempel.

Du kan läsa i Forskning & Framsteg hur Amerikanska forskare testat med laserteknik hur bra vanliga munskydd köpta i butik fungerar vid nysning. Du kan även läsa folkhälsomyndigheternas nuvarande rekommendationer för munskydd. Du kan söka ditt lands specifika rekommendation från din folkhälsomyndighet.

Dubbel mask, vit, topptyg 70% PES och 30% polyamid, ett material för patienter som är allergiska mot medicinska produkter mot kvalster och pollen. Foder: 100% PES. Det är ett icke-brandfarligt, vätskeogenomträngligt och antibakteriellt tyg som är luftgenomsläpplig. Torka vid en högsta temperatur på 70 °. Täckningen behåller sina egenskaper upp till 100 gånger tvätt vid 70 ° temperatur. Stryk inte, blek eller använd lösningsmedel. Tillverkad i Litauen. Munskyddet skyddar inte mot virus i den aktuella pandemin. Dessa är endast avsedda för dammskydd. Våra återanvändbara ansiktsmasker är inte medicinsk utrustning eller personlig skyddsutrustning (PPE).

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner