Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267
LEGO Creator Pepparkakshus 10267

1 / 8

LEGO Creator Pepparkakshus 10267

(87 recensioner)
1310 kr

-6%

Rek pris. 1398 kr
OBS! Kvarvarande ex har mindre kosmetiska lagerskador/slitage på kartongerna. Bygg och lek med julstämning med LEGO® Creator Expert 10267 Pepparkakshus. Den här fantastiska modellen är full av magiska detaljer, till exempel ett tak med kristyr och
Läs mer
OBS! Kvarvarande ex har mindre kosmetiska lagerskador/slitage på kartongerna. Bygg och lek med julstämning med LEGO® Creator Expert 10267 Pepparkakshus. Den här fantastiska modellen är full av magiska detaljer, till exempel ett tak med kristyr och färgglada godisbitar, en läcker fasad med polkagrisstänger, glittrande fönster, en hög skorsten och en lysande eldstad. Inuti huset finns mängder av roliga detaljer och godismöbler som en chokladsäng och en sockervaddslampa i det läckra sovrummet och toalett och badkar i badrummet. Det här underbara LEGO pepparkakshuset inspirerar till fantasifulla äventyr med pepparkaksfamiljen. Barn kan tända den mysiga brasan, hjälpa till att röja snö på trottoaren med snöslungan och bädda ner pepparkaksbebisen i vagnen. Setet innehåller även en klädd julgran med paket och leksaker som en gunghäst och ett leksakståg. Det här avancerade LEGO setet erbjuder en utmanande och givande byggupplevelse och passar perfekt som julprydnad hemma eller på kontoret. Innehåller en pepparkaksgubbe, en pepparkaksgumma och en pepparkaksbebis. Innehåller tre LEGO® figurer: en pepparkaksgubbe, en pepparkaksgumma och en pepparkaksbebis. Pepparkakshuset har tak med kristyr och färgglada godisbitar, dekorerad fasad med polkagriskolonner och käppar, glittrande fönster, en hög skorsten och en lysande eldstad, samt en detaljerad insida, en byggbar barnvagn och en snöslunga. I pepparkakshuset finns mängder av roliga detaljer och godisinspirerade möbler som en chokladsäng och en sockervaddslampa i sovrummet och toalett och badkar i badrummet! Innehåller även en julgran med paket och leksaker som en gunghäst och ett leksakståg. Kolla in de läckra polkagrisskyltarna! Tryck på skorstenens rökknapp för att tända brasan! Barn kommer att älska att leka fantasilekar med pepparkaksfamiljen. Hjälp pepparkaksgumman att bädda ner pepparkaksbebisen i vagnen. Tillbehör: nappflaska, muggar, stekpanna och yxa. Specialdelar: brun guldtacka som är ny för augusti 2019 och transparenta lila 1x1-glitterklossar. Pepparkakshuset är 21 cm högt, 26 cm brett och 13 cm djupt.
Upptäck mer inom Leksaker Byggleksaker

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .