Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

My Little Pony Adventskalender 2021

1 / 1

My Little Pony Adventskalender 2021

400 kr

-24%

Rek pris. 529 kr
Möt en grupp Unicorn, Pegasus och Earth Pony vänner! Föreställ dig favoriter från My Little Pony: A New Generation -världen har ett äventyr med snöfest i det magiska Unicorn -hemmet i Bridlewood Forest. Räkna ner till ett semesterevenemang med 2
Läs mer

Möt en grupp Unicorn, Pegasus och Earth Pony vänner! Föreställ dig favoriter från My Little Pony: A New Generation -världen har ett äventyr med snöfest i det magiska Unicorn -hemmet i Bridlewood Forest.


Räkna ner till ett semesterevenemang med 25 dagars överraskningar! Snow Party Countdown adventskalender för barn har 25 pärlformade kartongdörrar. Öppna en dörr varje dag för 25 dagars överraskning avslöjar, eller avslöja alla mysterier på en gång. Innehåller 16 miniponnyfigurer i en bedårande 4cm figurer, 9 husdjur med enhörningshorn och 6 klistermärken. Totalt 31 överraskningar!

Tecken inkluderar Sunny Starscout, Izzy Moonbow, Princess Petals, Zipp Storm och mer. Söt paket med presenttema kommer med en vintrig berättelse om Bridlewood Forest. Barn kan använda detta som bakgrund för att föreställa sig filminspirerade äventyr!


Original produkt från Hasbro


Officiellt licensierad produkt


CE-märkt


Rekommenderas från 3 år

0
Bli den första att skriva en recension