Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Poppy Playtime huggy wuggy gosedjur 40CM
Poppy Playtime huggy wuggy gosedjur 40CM
Poppy Playtime huggy wuggy gosedjur 40CM
Poppy Playtime huggy wuggy gosedjur 40CM

1 / 4

Poppy Playtime huggy wuggy gosedjur 40CM

189 kr
Poppy Playtime kramar wuggy gosedjur 40CM Designinspiration: Huggy wuggy doll plysch, är ett äventyrspusselspel som är mycket populärt bland spelarna. som återställer det verkliga utseendet i största utsträckning, verklighetstroget, fans kommer
  • Poppy Playtime huggy wuggy
Läs mer

Poppy Playtime kramar wuggy gosedjur 40CM


Designinspiration: Huggy wuggy doll plysch, är ett äventyrspusselspel som är mycket populärt bland spelarna. som återställer det verkliga utseendet i största utsträckning, verklighetstroget, fans kommer att älska det!

Material av hög kvalitet: Det yttre plyschskiktet är tillverkat av supermjukt plyschmaterial och det inre skiktet är tillverkat av PP-bomull, som är mjukt och bekvämt, fäller inte lät och skadar inte huden eller orsakart. Den utsökta och härliga designen är älskad av spelälskare.


Rolig design: Det triangulära huvudet och de realistic tänderna är fulla av terror. Dessa blåhåriga monster som plötsligt verkar kan alltid göra människor chockade. Känn lyckan som förs i verkligheten!


Perfekt present: Mjuka plyschleksaker kan följa med barn genom sin barndom. Använd plyschkuddar som en perfekt presentidé för barnleksaker, jul, födelsedagspresenter och festgåvor. Mycket lämplig för fans, men också mycket lämplig för semestrar, fester och rollspelspresenter.


Används i stor utsträckning: Skräck speldocka plysch används som tupplurskudde/kudde/kontorslunchkudde / plyschleksak för att tillgodose alla dina behov. Poppy Playtime Huggy Wuggy gosedjur som heminredning, gör ditt hem fullt av kärlek och värme


Varans material: Mjuk plysch och PP-bomull


Högkvalitativ produkt.


Storlek: Huggy Wuggy plysch 40 cm


Färg: Blå eller rosa


I leveransen ingår:


1:a x Huggy Wuggy plysch

Snabbfakta

  • Poppy Playtime huggy wuggy
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner