Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Pruttslime / Prutt Slime / Slajm - Klassiskt pruttljud

1 / 1

Pruttslime / Prutt Slime / Slajm - Klassiskt pruttljud

79 kr
Alla våra slemprodukter är säkra, giftfria och i överensstämmelse med EU: s leksakssäkerhetsföreskrifter. Testrapporter och officiella certifieringar kan göras tillgängliga på begäran - se nedan för mer information. Slimet är inrymt i en lämpligtfor
Läs mer
Alla våra slemprodukter är säkra, giftfria och i överensstämmelse med EU: s leksakssäkerhetsföreskrifter. Testrapporter och officiella certifieringar kan göras tillgängliga på begäran - se nedan för mer information.

Slimet är inrymt i en lämpligtformad burk så att när ett finger sätts in skapas det ett klassiskt pruttljud.

- Storlek: 6 cm
- Skickas i slumpvis färg
- Alla våra kittar är helt testade, giftiga och säkra

Ej för barn under 6 år!

Säkerhetsinformation:

Produkterna testas noggrant mot EN71-1, EN71-2, EN71-3 och andra relevanta standarder. Vid behov säkerställer ackrediterade företag från tredje part att dessa produkter överensstämmer med det europeiska leksaksäkerhetsdirektivet. Enligt EN71-3 klassificeras slimes som ett flytande eller klibbigt leksaksmaterial och gränsen för bor är 300 mg / kg. Kittar, enligt EN71-3, klassificeras som ett böjligt leksaksmaterial och Boron-gränsen är 1200 mg / kg. Alla våra slem och kittar faller under dessa gränser. Vi är glada över att våra produkter överensstämmer med brittisk och EU-lagstiftning och är säkra för barn att använda. Kopior av produkttestcertifikaten finns tillgängliga på begäran.

Identifikation

EAN 5038728000571
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner