Tillbaka till toppen
Spel Crocodile Dentist - Grön
Spel Crocodile Dentist - Grön
Spel Crocodile Dentist - Grön
Spel Crocodile Dentist - Grön

1 / 4

Spel Crocodile Dentist - Grön

(11 recensioner)
99 kr

-34%

149 kr
Crocodile Dentist (Krokodiltandläkaren) är ett spel där du ska leka tandläkare åt krokodilen. Spelet går ut på att du ska hitta krokdilens onda tand genom att trycka på tänderna, men det gäller samtidigt att akta dig så du inte blir biten! När du hi
Läs mer

Crocodile Dentist (Krokodiltandläkaren) är ett spel där du ska leka tandläkare åt krokodilen. Spelet går ut på att du ska hitta krokdilens onda tand genom att trycka på tänderna, men det gäller samtidigt att akta dig så du inte blir biten! När du hittat krokdilens onda tand slår gapet igen och det blir en annan tand som är öm till nästa omgång. Crocodile Dentist är ett spel som fungerar för hela familjen, även de små barnen. 

Så fungerar det

Spelet är väldigt lätt och har inga krångliga regler som man behöver sätta sig in i. Yngre barn kan ibland bli uttråkade när de behöver sitta och lyssna på långa genomgångar av spelets regler, men detta slipper ni alltså i det här fallet! Spelet har bara ett mål - att hitta den tand som krokodilen har ont i. Varje omgång har han ont i en ny tand, så man vet aldrig vem som kommer utsättas på krokodilens ilska! Han gillar nämligen inte när man tar på den onda tanden, det gör ju såklart ont! När tandläkaren pressar ner omgångens onda tand biter krokodilen ihop! Då gäller det att reagera snabbt och hinna undan med handen, innan man fastnar i bestens gap! 

De små kommer säkerligen att bli alldeles till sig av förväntansfull spänning när krokodilen bara har några få tänder kvar, och man vet att snart så biter han ihop!  

Prisvärt och enkelt att använda

Inga batterier krävs till den här produkten, så den är enkel och säker att använda, även för de yngre barnen. (Dock bör de vara över 3 år gamla.) Tack vare att den fungerar fint utan batterier tillkommer inget underhåll eller merkostnader. Själva krokodilen är allt du behöver. Med Crocodile Dentist har ni många timmar av lek och skoj framför er i familjen!

OBS: Produkten är inte lämplig för barn under 3 år. 

A

Anonym

För 2 år sedan

Såg fram emot ett enkelt, kul spel att spela med min treåring, men tyvärr fungerade det inte.. Kvaliteten kändes halvdan och 9 gånger av 10 kunde man trycka ner alla tänder utan att den slog igen. Den åkte i soporna..

S

Sandy

För ett år sedan

Dålig och racklig kvalitet. Krokodilens mun låser sig i öppet läge och går inte igen för det finns ingen tand som smäller ihop den.

D

Darin

För 4 månader sedan

Jätte roligt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

H

Hamidu

För 11 månader sedan

Bra leksak for alla alder

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

M

Malin

För ett år sedan

Inget att ha. Gick sönder efter bara någon gång.