Tillbaka till toppen
Vagn för hoverboard Gokart svart
Vagn för hoverboard Gokart svart
Vagn för hoverboard Gokart svart
Vagn för hoverboard Gokart svart
Vagn för hoverboard Gokart svart

1 / 5

Vagn för hoverboard Gokart svart

539 kr
ÄNDRAR HOVEROARD I EN MINI GOKART - överlägget förvandlar en vanlig elektrisk skateboard till en gokart på några ögonblick, vilket säkerställer jättekul och en ny körupplevelse. Ett konturerat säte används i överlägget, vilket ökar användarens komf
Läs mer

ÄNDRAR HOVEROARD I EN MINI GOKART - överlägget förvandlar en vanlig elektrisk skateboard till en gokart på några ögonblick, vilket säkerställer jättekul och en ny körupplevelse. Ett konturerat säte används i överlägget, vilket ökar användarens komfort oavsett ålder.


JUSTERING AV LÄNGD - ramens längd kan enkelt justeras - en ratt med ett lås användes för smidig justering, vilket möjliggör exakt justering av längden till användarens höjd.


INTUITIV STYRNING - för att köra framåt, tryck båda handtagen på sidorna av fordonet samtidigt. När du bromsar, dra handtagen mot dig, precis som handbromsen på en bil. Om vi ​​vill vända använder vi bara ett handtag och det andra förblir i neutralt läge. Håll benen fritt på stöden under körning.


STARK KONSTRUKTION och ENKEL MONTERING - appliceringen av överlägget går snabbt och enkelt och kräver inga ytterligare verktyg; det räcker att sätta fast metallspännen på skateboarden och fixera den med starka, elastiska remmar fästa med kardborreband - kardborrekonstruktionen gör att du kan justera överlägget till olika tjocklekar på brädet. Solid konstruktion garanterar problemfri körning och garanterar lång användning.SPECIFIKATIONfärg: svart och orange


material: stål, järn, polyuretan


hjul: polyuretan


maximal belastning: 130 kg


CE-certifikat


längdjustering: 40-60cm


mått (längd / bredd / höjd): 100/55 / ​​31cm


vikt: 3,2 kg


vikt med förpackning: 3,5 kg


* Hoverboard ingår inte i uppsättningen.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner