Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

So Many Things

Otter, Anne Sofie Von / Brooklyn Rider

CD

-51%
So Many Things
So Many Things
24 kr
Rekommenderat pris: 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    från 1 arbetsdag
  • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

  • Otter, Anne Sofie Von / Brooklyn Rider
  • Klassiskt
  • CD

4 november släppte mezzosopranen Anne Sofie von Otter, en av våra mest inspelade artister som har stått på scenen och i studion i tre decennier en ny skiva tillsammans med kvartetten Brooklyn Rider. Inspelningen med musik av bland annat Sting, Björk, John Adams, Elvis Costello, Brad Mehldau och Rufus Wainwright III är gjord i Brooklyn, New York. Ett möte mellan en banbrytande stråkkvartett och en sångerska känd för sin förstklassiga röst och innovativa repertoar.

Anne Sofie von Otter är en av vår tids mest mångsidiga sångare, lika självklar i operaroller som i romanser, konsertrepertoar, kyrkomusik, tidig musik, cabaret och gränsöverskridande samarbeten med artister som Elvis Costello. Otaliga är hennes prisbelönta skivinspelningar och hon har en oöverträffad diskografi som vuxit fram under en sångarkarriär som spänner över mer än tre decennier. Innevarande säsong omfattar konserter med National Symphony Orchestra, London Philharmonic Orchestra och Finska Radions symfoniorkester samt Keith Warners nyproduktion av Tolvskillingsoperan på Theater an der Wien och uruppförandet av Thomas Adès The Exterminating Angel under Salzburgfestivalen. I september 2017 sjunger hon huvudrollen i operan Höstsonaten, av den finska tonsättaren Sebastian Fagerlund med libretto baserat på Ingmar Bergmans film med samma namn. Anne Sofie von Otter är hovsångerska sedan 1995.

Brooklyn Rider har gjort sig kända som uttolkare av annorlunda samtida musik och expanderat repertoaren för stråkkvartett då de tagit sig an pop- och rockmusik som om det vore Beethoven. De har kallats ”kammarmusikens framtid" och med sina fängslande konserter lockar de en månghövdad publik och erhåller lysande recensioner av kritiker från läger som såväl världsmusik, rock som klassisk musik.

Artist:
Otter, Anne Sofie Von / Brooklyn Rider
Skivbolag:
Naïve
Genre:
Klassiskt
Format:
CD
Katalognummer:
V5436
Serienummer:
0858445
EAN:
0822186054369

3.0

Baserat på  2 recensioner

Visa fler recensioner (-3)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .