Tillbaka till toppen
Black Friday

Se alla deals

Ratchet & Clank HITS

1 / 1

Ratchet & Clank HITS

(14 recensioner)
Ingår i kampanjen: Black Friday
59 kr

-70%

199 kr
En lysande ny början - Intergalaktiska under Det är så här PlayStation-legender föds – och nu ska du få se det själv med egna ögon på ett helt nytt och fantastiskt sätt. Spelet bygger på den kommande tecknade filmen, och här får du återuppleva
  • Äventyr, Barn
  • Playstation 4
Läs mer

En lysande ny början - Intergalaktiska under

Det är så här PlayStation-legender föds – och nu ska du få se det själv med egna ögon på ett helt nytt och fantastiskt sätt. Spelet bygger på den kommande tecknade filmen, och här får du återuppleva den hysteriskt roliga berättelsen om hur den lurviga Lombax-mekanikern Ratchet blir kompis med den rebelliska vaktroboten Clank.

Hoppa i rymddräkten och ge dig ut på ett återskapat, intensivt äventyr med massor av nya händelser, bossar och nivåer som inte fanns med i PlayStation-originalet. Rädda galaxen med ännu fler gevär och prylar som lagts till i seriens redan proppfulla och nyskapande förråd – och njut visuellt av spelet med snygga bilder från filmen och härlig spelgrafik som utnyttjar PS4-systemets mäktiga kraft.

Upptäck mer inom Spel Alla spel
Expansionspaket Nej
Genre Äventyr Barn
Format Playstation 4
EAN 711719415572
A

Anonym

För 6 år sedan

Ratchet & Clank till PS4 är en utmärkt reboot av originalet, med vackra miljöer och mycket humor, samtidigt som det är väldigt roligt att spela. Det rekommenderas definitivt, både för yngre och äldre spelare.

A

Anonym

För 6 år sedan

Nya Rachet & Clank är en utmärkt reboot, som visar på hur nya titlars nivå ska ligga på, snygg grafik och rolig story gör att den är något av ett måste för alla med ett PS4.

D

Duen

För 10 månader sedan

Jag ha stämma 10 dagar nu kom inte

B

Bra

För 10 månader sedan

Jättenöjd med spelet

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

F

Fabian

För ett år sedan

Inga problem

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.