Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Dubbel Dildo Med Vibrationer - 36 cm
Dubbel Dildo Med Vibrationer - 36 cm

1 / 2

Dubbel Dildo Med Vibrationer - 36 cm

349 kr
Dubbel Dildo Med Vibrationer - 36 cmNjut av denna dubbel dildo som har vibrationer. Vid varje topp så är den flexibel och justerbar. Tryck till den längst upp och njut av nya ställningar med dig själv eller med din partner!
Läs mer

Dubbel Dildo Med Vibrationer - 36 cm

Njut av denna dubbel dildo som har vibrationer. Vid varje topp så är den flexibel och justerbar. Tryck till den längst upp och njut av nya ställningar med dig själv eller med din partner! Du startar dom olika vibrationerna med knappen i mitten och bytter batterier här (6x AAA). Självklart har den dubbla motorer så att båda sidorna vibrerar så att ni båda kan njuta av den.

Materialet är mjukt och gjort av silikon. Sexleksaken fungerar bäst med ett vattenbaserat glidmedel och kan enkelt rengöras med vatten och mild tvål. Tänk på att den inte är vattentät så var försiktig vid batterierna.

Tips:

Ta ut batterierna om den inte ska användas på ett tag. Vi rekommenderar dock att använda ett sexleksaks rengöringsmedel för att rengöra denna dildo.

Ø - 4 cm
Längd - 36 cm
Material - Silikon
Batteri - 6x AAA

Upptäck mer inom Sexleksaker
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .