Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

ELLE  Table 180x90x75 - WALNUT
ELLE  Table 180x90x75 - WALNUT
ELLE  Table 180x90x75 - WALNUT

1 / 3

ELLE Table 180x90x75 - WALNUT

32 500 kr
ELLE Bord i massivt, FSC®-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs , perfekt som t.ex. köksbord eller matbord i matrum, mötesbord i konferensrum eller vackert sidobord i vardagsrum eller hall. Elle-seriens möbler har en sofistikerad skönhet. Denna
Läs mer

ELLE Bord i massivt, FSC®-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs , perfekt som t.ex. köksbord eller matbord i matrum, mötesbord i konferensrum eller vackert sidobord i vardagsrum eller hall.

Elle-seriens möbler har en sofistikerad skönhet. Denna möbelkollektion för matsal och kök lockar fram de finaste funktionerna i GoEs teknik och tillverkning samt tar vår miljömedvetenhet till nästa nivå.

Elles hållbarhet ligger i balansen mellan det estetiska och det utilitaristiska. Möbeln har böjda volymer men hennes silhuetter förblir enkla. Elle tar strålkastaren när hon beundras och avslöjar samspelet mellan sina sluttningar och kanter sett från olika synvinklar. Elle kan stanna i bakgrunden eller bli en scen där livet utspelar sig. Elle gör sig bra i olika interiörer eller utrymmen allt eftersom de förändras genom åren. Hennes verk innehåller bestående, funktionella värden som överskrider tiden så att de kan föras vidare och användas av flera generationer.

Bordets böjda kanter bjuder in familj och vänner att samlas och umgås. Dess noggrant modellerade men ändå nedtonade estetik säkerställer komplementaritet med olika stolar. Elle bord tillverkas med hjälp av femaxlig CNC-fräsning, klassiskt snickeri och handbearbetningstekniker. Det är konstruerat för att använda en minimal mängd av massivt trämaterial och snickeri för att uppnå optimal strukturell hållfasthet.

Elle-serien består av en stol, bord, bänk och soffbord. Stolen finns i versioner med eller utan armstöd och med ett stoppat eller massivt träsäte. Elle är vid gränsen för vad som är möjligt inom konstruktion av massivt trä. Dessa delar är skickligt planerade för att vara visuellt och fysiskt lätta med minimal mängd material samtidigt som de bibehåller optimal strukturell hållfasthet.

Övrigt: Produkten består av 100 % FSC®-certifierat trä, vilket innebär ett intyg på att det kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk med hänsyn till både människa och miljö samt att hela produktionskedjan är noga kontrollerad. FSC® är en oberoende internationell organisation för certifiering av ansvarsfullt skogsbruk. Målet är att skogen brukas på ett ansvarsfullt sätt, såväl miljömässigt, socialt som ekonomiskt. FSC:s logo på produkter står för oberoende certifiering av skogsbruk och produkttillverkning enligt FSC:s regler.

Design: Nataša Perković

Leveranstid: 12-14 veckor (beställningsvara)

Leveranssätt: Hemleverans

Upptäck mer inom Sexleksaker

Identifikation

Tillverkarens artikelnummer GO-1007
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner