Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Lusthöjande Kåt droppar Spanska Flugan / Spanish Fly

1 / 1

Lusthöjande Kåt droppar Spanska Flugan / Spanish Fly

99 kr
Lusthöjande Kåt droppar Spanska flugan / Spanish flyVad är detta för lusthöjande?Den svårslagna kåt-drycken!Spanish Fly - eller Spanska Flugan - är en odödlig klassiker, som i evigheter har varit en av
Läs mer

Lusthöjande Kåt droppar Spanska flugan / Spanish fly

Vad är detta för lusthöjande?

Den svårslagna kåt-drycken!

Spanish Fly - eller Spanska Flugan - är en odödlig klassiker, som i evigheter har varit en av de första sakerna man tänker på när man hör ordet "Lusthöjande".

Detta är droppar vars ingredienser ger en lusthöjande effekt, och till skillnad från många andra preparat på marknaden, så fungerar dessa dropparna både män och kvinnor.

Sammansättningen av Vitamin C och L-Arginin, ger dig en potenshöjande och uppiggande effekt, och bara några få droppar kommer göra att ert Sexliv får sig en ordentlig kick!

Häll 10-20 droppar i valfri dryck. Spanska Flugan är helt utan smak och doft, och kamouflerar sig helt i drycker. 15-20 minuter efter intag av Spanska Flugan, kommer du märka att du är piggare, känsligare och mer lustfylld.

Ingredienser per 3 ml:

Vatten, 40,5 mg L-arginin **, 15 mg vitamin C (L-Ascorbinezuur) (18,75%*), Konserveringsmedel: E211, E202.

Upptäck mer inom Sexleksaker
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .