Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Mono Flex Rabbit Vibrator with App

Mono Flex Rabbit Vibrator with App
Mono Flex Rabbit Vibrator with App
Mono Flex Rabbit Vibrator with App
599 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Vuxen

Bevaka produktens pris

Säg hej till Mono Flex! En titt på den här leksaken och dess orgasmiska funktioner räcker och du kommer att vara redo att droppa trosorna!

Mono Flex har 2 separat styrbara motorer för att säkerställa din tillfredsställelse och skämmer bort både G-punkt och klitoris med individuella vibrationsprogram och en yta gjord av slät silikon. Tack vare Silicone Flex Technology överförs vibrationerna extra intensivt till dina hot spots.

Det böjda, ovala skaftet, en rundad klitorisstimulator och Silikon Flex-teknik för djupa, kraftfulla vibrationer är skäl nog - men dessutom erbjuder Mono Flex dig möjligheten till appkontroll. Styr den med den kostnadsfria Satisfyer Connect-appen som kan laddas ner från både App Store och Google Play.

Använd den nya innovativa appen och dess överflöd av spännande funktioner som en fjärrkontroll till din senaste vibrator. Designa dina egna vibrationer och dela dem med andra användare, upplev vibrationer i takt med din spellista på Spotify och till och med videochatt! Appen och dess många funktioner kommer att ge ett helt nytt element till upplevelsen.

Vibratorn har även knappar som gör att du kan styra vibrationerna direkt från enheten.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.