Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

NOTA Skärbräda - Ljusoljad ek - 35 x 22 x 3 cm
NOTA Skärbräda - Ljusoljad ek - 35 x 22 x 3 cm
NOTA Skärbräda - Ljusoljad ek - 35 x 22 x 3 cm
NOTA Skärbräda - Ljusoljad ek - 35 x 22 x 3 cm

1 / 4

NOTA Skärbräda - Ljusoljad ek - 35 x 22 x 3 cm

3 200 kr
NOTA Skärbräda i massivt, FSC®-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs (tidigare MS&Wood) . Handgjord, vacker skärbräda med runda former och ett praktiskt handtag. Använd denna skärbräda till all slags matlagning och förvara den synlig i köket me
Läs mer

NOTA Skärbräda i massivt, FSC®-certifierat trä från kvalitetsmärket GoEs (tidigare MS&Wood) .

Handgjord, vacker skärbräda med runda former och ett praktiskt handtag. Använd denna skärbräda till all slags matlagning och förvara den synlig i köket mellan gångerna då den även är mycket dekorativ. Skärbrädan passar även utmärkt som ost- och kexbricka eller som serveringsfat till all slags övrig plockmat så som charkuterier, fikabrödet, tapasrätter eller varför inte använda den som en fruktbricka / fruktfat. Skärbrädan är även en uppskattad gåva till den som vill ge bort något av riktigt hög kvalitet, t.ex. till bröllopsparet eller jubilaren som fyller jämnt! Finns i olika storlekar och träslag.

Primum-serien har en konstruktion som ger hög bärförmåga. Sofistikerad tillverkningsteknik och skickligt hantverk ligger bakom Primum Collection med en uttalad känsla av identitet, överlägsen kvalitet och lång livslängd.

Matcha denna vackra skärbräda med övrigt sortiment från GoEs - high end-märket som erbjuder möbler och inredning av massivt trä. Deras sortiment kännetecknas av rena linjer, ett fantastiskt hantverk med produktion i Europa och en mycket hög kvalitet.

Design: Ado Avdagić

Leveranstid: 5-10 dagar (beställningsvara)

Leveranssätt: Leverans via postombud (DHL Servicepoint).

Upptäck mer inom Sexleksaker

Identifikation

Tillverkarens artikelnummer GO-1014
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner