Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation

1 / 5

Satisfyer Pro 2 Next Generation

529 kr
Satisfyer Pro 2 Next Generation Vad är Satisfyer Pro 2? Satisfyer Pro 2 Next Generation är en sexleksak som är utformad för att ge klitorisstimulering genom pulserande lufttryck och vibrationer. Den är en av de mest populära klitorisstimulatorerna
Läs mer

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Vad är Satisfyer Pro 2?

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en sexleksak som är utformad för att ge klitorisstimulering genom pulserande lufttryck och vibrationer. Den är en av de mest populära klitorisstimulatorerna på marknaden och har vunnit flera priser för sin innovativa design och höga prestanda.

Satisfyer Pro 2 Next Generation har en unik design med en mjuk silikonmunstycke som placeras över klitoris för att skapa en vakuumliknande sugning och pulserande vibrationer. Ljudnivån är mycket tystare än många andra sexleksaker och den har en uppladdningsbar batterikapacitet som ger en lång användningstid. Satisfyer Pro 2 Next Generation har också flera hastighets- och vibrationsinställningar som kan justeras enkelt med knappar på handtaget. Dessutom är den vattentät, vilket gör det möjligt att använda den i duschen eller badet för ännu mer avslappnad njutning.

Sammanfattningsvis är Satisfyer Pro 2 en högkvalitativ och innovativ klitorisstimulator som kan ge intensiv och varierande stimulering för ökad sexuell njutning.

Fördelar med satisfyer pro 2:
  • Stimulering av klitoris genom pulserande lufttryck: Satisfyer Pro 2 Next Generation använder sig av en unik teknologi som skapar en vakuumliknande sugning och pulserande vibrationer för att stimulera klitoris. Detta kan ge en mycket intensiv och djup känsla av upphetsning och njutning.

  • Justerbara hastigheter och vibrationsnivåer: Med hjälp av knappar på handtaget kan användaren enkelt justera hastighet och vibrationsnivå för att hitta den perfekta inställningen för att maximera upphetsning och njutning.

  • Lång batteritid: Satisfyer Pro 2 Next Generation har en uppladdningsbar batterikapacitet som ger en lång användningstid, vilket gör det till en idealisk sexleksak för personer som vill ha en längre och mer intensiv session.

  • Tystare än många andra sexleksaker: Satisfyer Pro 2 Next Generation är också känd för att vara tystare än många andra sexleksaker, vilket gör den lämplig för personer som vill ha diskret användning.

  • Vattentät design: Med en vattentät design kan Satisfyer Pro 2 Next Generation användas i duschen eller badet, vilket ger en mer avslappnad och bekväm upplevelse.

  • Mjuk silikonmunstycke: Satisfyer Pro 2 Next Generation har en mjuk silikonmunstycke som är skonsam mot känsliga områden, vilket gör den till en idealisk sexleksak för personer med känslig hud.

Sammanfattningsvis är Satisfyer Pro 2 Next Generation en högkvalitativ och innovativ sexleksak som ger intensiv klitorisstimulering genom pulserande lufttryck och vibrationer. Med sina justerbara hastigheter, tysta drift, vattentäta design och mjuka silikonmunstycke är den en av de mest omtyckta klitorisstimulatorerna på marknaden idag.

Upptäck mer inom Sexleksaker

Identifikation

EAN 4049369015030
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner