Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Satisfyer Pro 4 Couples – Parvibrator

1 / 1

Satisfyer Pro 4 Couples – Parvibrator

349 kr

-45%

Rek pris. 629 kr
Dags för oförglömliga höjdpunkter, Satisfyer Pro 4 Couples öppnar en ny värld av erotiska spel. Inspirerad av klassiska parvibratorer bärs den under samlag och stimulerar båda parterna samtidigt. Men denna nöjesgivande lekvän har mer att erbjuda än
Läs mer

Dags för oförglömliga höjdpunkter, Satisfyer Pro 4 Couples öppnar en ny värld av erotiska spel. Inspirerad av klassiska parvibratorer bärs den under samlag och stimulerar båda parterna samtidigt. Men denna nöjesgivande lekvän har mer att erbjuda än bara en uppmuntrande känsla av täthet, spännande vibrationer och en spännande G-punktmassage: i den typiska stilen hos familjen Satisfyer stimulerar den kvinnans klitoris beröringsfri genom tryckvågor, vilket ger djupare stimulering som leder till flera orgasmer. Nöje garanterad!


En höjdpunkt bland höga poäng!

Den ergonomiska formen och det silkesmjuka silikonöverdraget på Pro 4 Couples säkerställer att det sitter bekvämt i din hand. När den frestande designen har förfört dig kommer du att vara på väg att dela samtidigt extas. Den smalare axeln bärs i slidan och erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis och slidan under sex. Medan han njuter av känslan av extra täthet runt sin penis, njuter hon av det sensuella trycket på hennes G-punkt. Samtidigt förblir en del av den U-formade vibratorn utanför och njuter av hennes klitoris med spännande tryckvågor som återskapar känslan av oral stimulering. Det förföriska samspelet mellan tryck och sug har 11 inställningar, vilket garanterar en oförglömlig sensuell upplevelse. Det runda silikonfästet omger din klitoris när du kommer till ett beröringsfritt klimax.


De intuitiva kontrollerna låter dig styra vibrations- och tryckvågsinställningarna separat, vilket resulterar i otaliga kombinationer. Satisfyer Pro 4-paren är också extremt tysta, även om det mycket väl kan locka några ljud från dig! Den vattentäta ytan innebär att den också är den perfekta badkamrat som inbjuder dig att njuta av sensuella nöjen i duschen eller badet.


Material och skötsel

Det utbytbara, hudvänliga silikonfästet för denna Satisfyer-modell är praktiskt och oval. Den friktionsfria ytan på ringen omsluter tätt och konstigt din kärlekspärla. Förstärka dina nöjesupplevelser ytterligare genom att använda ett vattenbaserat smörjmedel. Det integrerade uppladdningsbara batteriet i Satisfyer Pro 4 Couples erbjuder miljövänlig laddning. Om du vill ladda din leksak via en nätkontakt kan den magnetiska USB-kabeln (ingår) kompletteras med en standard 5V-kontakt. Den hudvänliga silikon är extremt lätt att rengöra. Tvätta bara leksaken med ljummet vatten och lite tvål. Tillbehöret är också lätt att ta bort. Avsluta med ett par sprayer av desinfektionsmedel för att garantera en noggrann hygien.


- Tryckvågor och vibrationer

- En världsfyrst: det måste-ha för par

- Separat kontrollerbara inställningar

- 2 kraftfulla motorer.

- Vattentät

- Laddningsbar USB-laddningskabel ingår

0
Bli den första att skriva en recension