Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
Satisfyer Pro G-spot Rabbit
Satisfyer Pro G-spot Rabbit

1 / 5

Satisfyer Pro G-spot Rabbit

(1 recension)
349 kr
Dags för det ultimata, i känsla är denna speciella kanin din mus, som spelar dig med orgasmer för din dagbok över superlativ. I den typiska stilen hos familjen Satisfyer stimulerar den din kärlekspärla beröringsfri genom tryckvågor, vilket ger djupa
Läs mer

Dags för det ultimata, i känsla är denna speciella kanin din mus, som spelar dig med orgasmer för din dagbok över superlativ. I den typiska stilen hos familjen Satisfyer stimulerar den din kärlekspärla beröringsfri genom tryckvågor, vilket ger djupare stimulering som leder till flera orgasmer. Denna talang ensam har framkallat omättliga leenden på kvinnans ansikten över hela världen. Men varje tårta förtjänar isbildning, och i enlighet med denna filosofi utvecklades Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Det utökar den unika känslan av klitoris tryckvågstimulering till att inkludera en extra G-punktmassage. Det kan väl vara värt att ta några dagar ledigt från arbetet och spendera dem i sängen, tillsammans med denna innovativa nöjeskompis.


Ta din libido till en topp!

Den ergonomiska formen och det silkesmjuka silikonskyddet på Pro G-Spot säkerställer att den sitter bekvämt i din hand. När den frestande designen har förfört dig glider den smidigt in i dig. Den flexibla, elegant böjda axeln fäster sig skickligt vid dina kurvor och söker din G-punkt med en voluminös spets som innehåller en kraftfull motor. En behaglig bukett med 3 vibrationsintensiteter och 7 rytmer ger dig djupa vaginala vibbar.


Under tiden smekar klitorisstimulatorn din kärlekspärla med sensuell tryckvågstimulering. Det runda silikonfästet omger din klitoris när du kommer till ett beröringsfritt klimax. Detta ger dig en känsla som liknar oral stimulering: snabb växling mellan sug och tryck finns i 11 intensiteter - använd bara de intuitiva kontrollerna för att växla upp och ner mellan inställningarna. En tredje knapp styr vibrationsinställningen, vilket möjliggör otaliga förföriska kombinationer av inställningar. Satisfyer Pro G-Spot är också extremt tyst, även om det mycket väl kan locka några ljud från dig! Den vattentäta ytan innebär att den också är den perfekta badkamrat som inbjuder dig att njuta av sensuella nöjen i duschen eller badet.


Material och skötsel

Det utbytbara, hudvänliga silikonfästet för denna Satisfyer-modell är praktiskt och runt. Den friktionsfria ytan på ringen omsluter tätt och konstigt din kärlekspärla. Förstärka dina nöjesupplevelser ytterligare genom att använda ett vattenbaserat smörjmedel. Det integrerade uppladdningsbara batteriet i Satisfyer Pro G-Spot Rabbit erbjuder miljövänlig laddning. Om du vill ladda din leksak via en nätkontakt kan den magnetiska USB-kabeln (ingår) kompletteras med en standard 5V-kontakt. Den hudvänliga silikon är extremt lätt att rengöra. Tvätta bara leksaken med ljummet vatten och lite tvål. Tillbehöret är också lätt att ta bort. Avsluta med ett par sprayer av desinfektionsmedel för att garantera en noggrann hygien.


- Tryckvågor och vibrationer

- Separat kontrollerbara inställningar

- 2 kraftfulla motorer. Vattentät

- Laddningsbar USB-laddningskabel ingår

S

Sss

För ett år sedan

Märklig vinkel..