Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Satisfyer Top Secret+ Black G-punktsvibrator
Satisfyer Top Secret+ Black G-punktsvibrator
Satisfyer Top Secret+ Black G-punktsvibrator
Satisfyer Top Secret+ Black G-punktsvibrator

1 / 4

Satisfyer Top Secret+ Black G-punktsvibrator

429 kr
Satisfyer Top Secret Plus: Bärbar vibrator med appkontroll Din förföriska hemlighet att bära: Satisfyer Top Secret + är en ergonomisk vibrator med G-punkt och anal stimulering. Tack vare sin tillplattade bas är denna bärbara vibrator idealisk att
Läs mer

Satisfyer Top Secret Plus: Bärbar vibrator med appkontroll

Din förföriska hemlighet att bära: Satisfyer Top Secret + är en ergonomisk vibrator med G-punkt och anal stimulering. Tack vare sin tillplattade bas är denna bärbara vibrator idealisk att ta med dig överallt: oavsett om du ska shoppa, när du går ut på fest eller när du är där ute, kommer Satisfyer Top Secret + alltid att ge dig intensiva vibrationer och kommer att vara lika diskret som en viskning.

Den kostnadsfria Satisfyer Connect-appen för iOS och Android gör den extra praktisk. Med den kan du styra vibratorn från var som helst i världen via Internet eller låta din partner styra den. Dessutom erbjuder applikationen dig kreativa alternativ när det gäller att älska, som att länka ditt konto till Spotify eller utbyta idéer med andra användare i communityn. Dessutom låter funktionen för omgivande vibrationer dig omvandla omgivande ljud till vibrationer, vilket är särskilt spännande när du bär Satisfyer Top Secret + i dina underkläder.

Vilka andra fördelar har Satisfyer Top Secret Plus?

Satisfyer Top Secret + är särskilt flexibel och är gjord av ett hygieniskt och ofarligt silikon för kroppen. Vill du överföra ditt spel till vattnet? Inga problem! Satisfyer är vattentät (IPX7) och kan följa med dig i duschen, i badkaret eller till och med i poolen. Efter lång tids spelning kan vibratorn rengöras med varmt vatten och mild tvål, och kan laddas med den medföljande USB-laddningskabeln.


*** Paketetet levereras till ditt närmaste postombud instabox/postnord i diskret brun förpackning med diskret avsändare, du får ett SMS när beställningen är framme (vanligtvis dagen efter) vi skickar aldrig paket till din hemadress. ***

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner