Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice edt 100ml

-52%
Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice edt 100ml
Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice edt 100ml
Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice edt 100ml
Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice edt 100ml
433,30 kr
Rekommenderat pris: 895 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av YOU.se

Bevaka produktens pris

D&G Anthology L`Imperatrice 3 är en doft för kvinnor från Dolce&Gabbana som lanserades år 2009.


Parfymen passar utan tvekan bäst på dagen under sommaren och våren, men fungerar såklart också på natten och under de andra årstiderna.


Doften är väldigt ozonisk, mycket akvatisk, fruktig, en aning söt och sur.


Toppnoterna består av Rosépeppar, Kiwi och Rabarber. Sedan följer hjärtnoterna med Jasmin, Cyklamen och Vattenmelon. Doften bottnar i basnoterna Mysk, Sandelträ och Lemon tree.


Denna doft har godkänd långvarighet, för många håller den runt en halv arbetsdag

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Produktöverensstämmelse När du beställer en kosmetisk produkt (t.ex. hudvård, hårvård, makeup, dofter) eller hygienprodukt så ingår du ett avtal om att köpa en produkt med i första hand en viss EAN-kod, och i andra hand angivet namn. Produktbilden finns i illustrativt syfte och produktens utseende kan i verkligheten skilja sig mot bilden. Att produktens utseende skiljer sig mot bilden är inget giltigt skäl för reklamation såvida inte skillnaden är väsentlig. Det är inte ovanligt att tillverkarna designar om sina produkter och vi kan inte alltid hålla hemsidan uppdaterad med senaste produktdesignen. Det förekommer också att produktbilderna är helt digitala framställningar av produkterna, d.v.s. ej fotografier. Ibland kan vi visa en bild föreställande samma produkt men med en annan storlek än den angivet på produktnamnet, storleken angivet i produktnamnet är det du köper. Outlösta försändelser / Försändelser som går i retur För försändelser som går i retur på grund av någon av orsakerna nedan har vi rätt att debitera upp till 200 SEK inkl. moms per order för frakt och administrativ kostnad. Detta enligt 37 § och 41 § Konsumentköplag. 1. Försändelser som hamnar hos ombud, men inte hämtas ut inom 14 dagar och därmed går i retur. 2. På ordrar där fel adress har angivits och försändelsen därmed returnerats. Mottagande av försändelse Du förpliktar dig att vid mottagande av försändelse undersöka att ytteremballage ser oskadat ut, samt att försändelsen inte ser ut att ha öppnats och åter förslutits under leveransen. Om ytteremballaget är tydligt skadat Om ytteremballaget är tydligt skadat och varor inuti misstänks ha kunnat tagit skada av detta, eller om ytteremballaget ser ut att ha öppnats och åter förslutits under leveransen, ber vi dig att fotografera försändelsen innan den öppnas. Om du hämtar försändelsen hos ombud, rapportera skadan till ombudet, samt få försändelsen vägd och vikten bevittnad av personal på ombudet. Om en vara har tydliga yttre skador Om en vara har tydliga yttre skador, eller är helt förstörd ska du spara produkt, produktens förpackning och fraktemballaget. Kontakta sedan oss för att reklamera. Vi kan begära fotografier på produkt och emballage samt i vissa fall retur av allt, inklusive fraktemballaget. Har en parfymflaska eller annan glasflaska krossats så vill vi ha fotografier på botten av parfymens flaska där batch-kod framgår och fotografi av parfymens förpackning där batch-kod framgår, samt fotografi på ytteremballaget där alla skador framgår samt foto där hela fraktsedeln syns tydligt. Du kan ej få ersättning om du slängt varan eller ytteremballaget och ej heller tagit fotografier.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.