Tillbaka till toppen
Ralph Lauren Big Pony 2 Pink Woman Edt 100ml

1 / 1

Ralph Lauren Big Pony 2 Pink Woman Edt 100ml

359 kr
Få en sensuell och fruktig doft med Big Pony 2 Pink Women 100 ml från Ralph Lauren. Denna doft är en del av Ralph Laurens omåttligt populära Big Pony-kollektion. Det är en glädjefylld doft som passar den utåtriktade och moderna kvinnan. Doften ko
Läs mer

Få en sensuell och fruktig doft med Big Pony 2 Pink Women 100 ml från Ralph Lauren. Denna doft är en del av Ralph Laurens omåttligt populära Big Pony-kollektion. Det är en glädjefylld doft som passar den utåtriktade och moderna kvinnan.

Doften kommer i en elegant, rosa flaska med Ralph Laurens välkända logotyp. Få en oemotståndlig doft med denna härliga parfym från ikoniska Ralph Lauren.

Doftnoter: 

Denna härliga florientaliska och fruktiga doft inleds av ett krispigt transbärsackord och övergår sedan i ljusare noter i form av ett sött och saftigt tropiskt guavaackord och fräsch och fruktig mandarin.

Blomsterhjärtat strålar av härliga noter av magnolia och näckros som nyanseras av inslag av kaprifol och fräsch liljekonvalj.

Värmen hos ackord av sandelträ och tonkaböna omsluter noterna av vanilj och mysk som avslutas med en modern sensualitet.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner