Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Jacson Jodhpur Gummi Jr

-70%
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
Jacson Jodhpur Gummi Jr
98,70 kr
Rekommenderat pris: 329 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Dogman

Bevaka produktens pris

  • Snygg design med funktion i fokus
  • Inspirerad av skandinavisk livsstil
  • Prisvärd kvalitetsprodukt sedan 1867
  • En klassisk ridsko i högkvalitativt material
Jodhpur i gummi för junior. Vattentät och med dekorativa detaljer i kontrastfärg. Reflekterande detaljer på häl. Kan användas i stallet likväl som till vardags.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Övriga villkor

Ångerrätt och Retur Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Hos Dogman har du hela 100 dagars öppet köp. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan med sin originalförpackning är oanvänd, oskadad och obruten. Om varan inte är i oförändrat skick när den kommer i retur till oss kan vi komma att göra ett prisavdrag som motsvarar varans värdeminskning. För vissa produkter, såsom hygienartiklar gäller även obruten plombering. Plomberingen kan bestå i en tejp eller en förseglad plastpåse som inte får öppnas för att returrätten ska kunna nyttjas. För att göra en retur använder du medföljande returfraktsedel. Det är viktigt att returfraktsedel klistras på ett yttre transportemballage och inte på varans originalförpackning. Bifoga ditt ordernummer och anledning till returen. En administrativ avgift på 49 SEK tillkommer på alla returer, avgiften dras av från återbetalningssumman. Det kan ta högst 30 dagar innan din retur hanteras och blir återbetald men oftast går det mycket snabbare. Ej uthämtade paket Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 150 SEK om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .