Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Känga Arbesko 51692
Känga Arbesko 51692

1 / 2

Känga Arbesko 51692

2015 kr

-33%

Rek pris. 3019 kr
Varmfodrad känga i impregnerat skinn med H2O Blocker som är en slitstark dragkedja med en effektiv barriär mot snöslask. Värmeisolerande Thermolite®-foder. Har den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel® 2.0 för m
Läs mer
Varmfodrad känga i impregnerat skinn med H2O Blocker som är en slitstark dragkedja med en effektiv barriär mot snöslask. Värmeisolerande Thermolite®-foder. Har den nya, revolutionerande kombinationen av inläggssulan X-40 Duo och Energy Gel® 2.0 för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla och en värmebeständig nitrilgummisula med mycket bra fäste. Passar för serviceyrken och vintern.

Information
- Ovandel: Fullnarvigt impregnerat Super8-skinn. H2O Blocker – för effektivt skydd mot väta (dragkedja i metall med bälg i starkt, vattentätt nylonmaterial).
- Foder: Thermolite®. Snabbtorkande, slitstark Cambrelle®. Vattenavvisande membran i fotdelen.
- Fotbädd: Bindsula med metallfri kompositgelänk i hålfoten för stöd och stabilitet. Kombination av hel Ortholite® X-40 Duo inläggssula och Energy Gel® 2.0 i klacken för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
- Slitsula: Asymetrix Nitril med adderad mjukhet som ger extra bra fäste i kalla temperaturer - tålig, slitstark funktionssula i värmebeständigt nitrilgummi.
- Skyddsklass: EN ISO 20347, O2, CI, HRO, FO, SRC.
- Läst: Mycket rymlig.

För mer information se PDF Katalog Arbesko.

FärgSvart
UtförandeUtan skydd
DetaljerVintermodell
PassformNormal läst
VärmetåligJa
SnörningDragkedja/Snöre
MaterialSkinn/Nitril
ModellUnisex
SpiktrampNej
SkyddsegenskaperFO, A, E, CI
SkyddsklassO2
HalkskyddsnivåSRC
StandardEN ISO 20347
TåhättaNej
TypKänga
FodradJA
VattenavvisandeJA
0
Bli den första att skriva en recension